tisdag 19 juli 2011

That is Fine!

I fredags kom barnens första betyg. I bruna, skrämmande kuvert. Innehållet var inte skrämmande. Det har gått bra för dem alla tre. Vi pustar ut och håller sommarlov om en vecka. Först lite avslutningar. I fredags var det picnic på Ollis skola från 18-20. Det var bra. Ännu bättre hade det varit om Johan varit tillgänglig och kunde lämna Leon på fäktning, 18.30 och hämta Ina på andra sidan Surrey vid samma tid.

Tack våra nya vänner för passning av Oliver när det kör ihop sig. Men jag kom till skolan med mat, choklad och Olli, kopplade av i sjutton minuter innan första körpasset började.


Det var inte vår mat...Den var vår. Vi kanske önskade att vi var italienare...? 


Men kaffetermos var jag tydligen ensam att ta med. Eftersom jag hade varit tvungen att göra en liten körning mitt i festandet kom jag tillbaka när hela området var fullparkerat. Den enda lediga platsen var mitten av rondellen. Det är bara en liten rondell uppe vid skolan. Den är stenlagd i mitten, och en perfekt plats att ställa sig på.

Böteslapp fick jag för det!


That's just Fine! You are just jealous for not getting such a great idea! :)3 kommentarer:

  1. Man kan ju konstatera att de engelska p-vakterna inte inte tyngs av överdriven byråkrati. Handskrivet, inget postgironummer för inbetalningen etc. Man kanske skulle skicka en kopia till Transportstyrelsen som inspiration.:)

    SvaraRadera
  2. parkeringsboten låter som ett stort skämt,pappa

    SvaraRadera