fredag 8 juli 2011

Paddling och Marie Curie

Paddlingen gick över förväntan. Jag var någolunda torr när jag klev ur kajaken. Vi hade i alla fall inte trillat i. Anledningen till att jag var våt var nog främst pga mitt plaskande med paddeln. Det var väldans svårt att inte plaska. Så kajakpaddling hör alltså till den sortens aktivitet som ser rätt så lätt ut, men i själva verket är herrans tungt och svårt.

Imorse gick jag med tre någorlunda glada barn till skolan. Två vanliga och en Marie Curie. Ina och Leon har history day och då fick man komma utklädd om man ville. Ina gick alltså som Marie, och Leon bestämde sig i sista sekund att gå som sig själv - igår. "That is history!" Han påminde mycket om sig själv i förrgår också eftersom han bara borstar håret en gång i veckan, och det har inte blivit av dom senaste dagarna. Skolkläderna är dom samma.
Ok. Håret var nog lite snofsigare på morgonen. Men så är det med hår.

Nu är snart produkten färdig. Hundhalsband. Halvstryp. Kommer att säljas hos Celia Cross Greyhound Trust. Bra och roligt. För dom och för mig. Ett antal pund (inte färdigräknat ännu) går till Greyhoundsen per sålt halsband. Så varför inte passa på att planera julklapparna redan nu och slänga in en beställning?! Fint med rött till julen... :)


2 kommentarer:

  1. Så fin Ina är! Du är så kreativ och duktig!! Dessutom hundhalsband, det hade jag inte hört något om tidigare. Jättekul att se något man skapat i färdigt skick!! Hoppas det säljer som smör!

    SvaraRadera
  2. Tack! Ina såg finare ut än vad klänningen var.... Det var verkligen gjort i en handvändning och hade därför lite hål och ojämnheter. Men det gjorde inget och jag hade inte mer energi. Konstigt nog! ;)

    SvaraRadera