tisdag 26 juli 2011

Midnattsmat.

En av fördelarna med att beställa sin mat på nätet är att den blir levererad utan allt det där extra som man egentligen inte behövde.

En av nackdelarna med att beställa sin mat på nätet är att dom ringer en timme innan och säger att dom är försenade och kommer tidigast vid midnatt.

Vi bokade om vår jätteleverans till morgonpasset dagen därpå och gick och lade oss. Efter att ha legat i sängen som börjat värma upp sig så ringer telefonen. Hinner inte svara. En matleveransbil står ute på gatan och blinkar. Det ser alltid ut som polisen är hos oss med allt blink. Det har dom ju varit en del också å andra sidan.

Dom kunde tydligen komma strax innan midnatt. Jag möter föraren i min blommiga flanellpyjamas och tofflor. Ingen mening med att låtsas.
Risken med att packa upp varor på den tidpunkten är alla sniglar som kommit ut i den fuktiga sommarnatten. Av någon anledning tog jag av mig tofflorna inne och märkte inte att jag trampade på en slemmig snigel ute i förrådet där den stora kylen står. Det var inte roligt!

Så med snigelslem på foten gick jag tillbaka till sängen. Nöjd över att inte behöva ställa klockan för att ta emot en tidig matleverans. Snigelslem torkar fö. jättefort.

Innan på dagen. Vid havet med barn, hundar, kanelbullar och kaffe.


6 kommentarer:

 1. Det ser gott ut med Johans bullar.Spara en till mig.

  SvaraRadera
 2. August hoppades att er matleverans bestod av kräftor, så att maten var god dagen efter också. Maten blir ju kall annars...

  Helene

  SvaraRadera
 3. Jag skrattar ihjäl mig åt er matleverans! Var beställer ni ifrån?
  Var var ni vid havet? Det ser jättefint ut!
  Varför kan jag inte kommentera med mitt googlekonto som avsändare, så det blir länk till min blogg...? Inte för att jag nödvändigtvis vill ha en länk dit, mer än att det är bekvämt att inte behöva skriva mitt namn, men det är så konstigt att jag gör det på vissa bloggar, men inte på andra. På en blogg kan jag inte kommentera alls!

  SvaraRadera
 4. Det var himla goda bullar, och det kändes för ett ögonblick som Sverige. Men det gick snabbt över för att bullarna tog fort slut.

  Havet ligger i syd - Rustington/Littlehampton. Och maten kommer från Ocado. Funkar jättebra.

  Sedan är det möjligtvis så att man ska följa bloggen för att kommentera med sin signatur...

  SvaraRadera
 5. Ocado har jag aldrig hört talas om! Alltid roligt med nya tips!
  Vi har inte varit vid havet sedan vi flyttade hit, en klar brist.

  SvaraRadera