torsdag 14 juli 2011

Cutting Edge


Det är väl ingen ovanlighet att dagar är hektiska men den här dagen lyckades jag nog klämma in lite mer än vanligt.

Dagen börjar som vanligt med att man går upp klockan sju och släpper ut hundarna. Idag börjar den dock en halvtimma tidigare eftersom Felix skäller.

Väcka barn, göra packed lunch, och få iväg samtliga till skolan med tillbehör. Ina ska vara med på district sports och ska ha träningskläder, mellanmål och dricka med sig. Mufti betyder två flaskor läsk med in till skolan.


Oliver ska på kalas direkt efter skola, och ska därför ha paket och spindelmandräkt med.

So far so good. 

09.30 Lämna huset

10.00 Handla presenter i stan till två flickebarn.

11.00 Klippa häcken.

11.30 Gå promenad med hundarna.

12.30 Till Sun Valley för att hämta hundhalsband.

13.30 Läsa med barnen i Olivers klass till 15.00.

15.15 Hämta Leon. Leon kommer dessutom utsläntrandes sist av alla barnen och undrar om han också får hänga på skolan med sin kompis. Kompis mamma kommer att vara där. Svar: Ok

15.30 Kör som en galning till platsen där district sports är för att titta som utlovat. Ina är med och representerar sin skola.

17.00 är DS slut.

17.05 Hämta L. på skolan, och kör sen hem.

17.30 Hämta O. på kalaset. och kör sen hem.

18.00 Kör tillbaka till skolan för att gå på skolans sommarfest som liknar Kiviksmarknad med lotteri, Pimms, hoppborgar och flera andra uppblåsbara vad-vet-jag. 

Jag tog mitt eget kaffe med mig i en kopp och satte mig. Barnen fick sockervadd och läsk!!! Av det blev dom ännu gladare. Jag satt av tiden tills klockan blev...

20.00. Åker hem. Men först förbi Helens hus och lånar en Hawaiikjol. Kalas imorgon. Direkt efter skolan... And it starts all over again.

Och lustigt nog börjar det om igen imorgon. Eller lustigt och lustigt... Det vet jag inte hur lustigt det är. Men konstigt. För att Ina är utvald för att vara med på Chinese mini olympics och ska ha samma packning som idag. Imorgon har Olivers skola sin sommarfest med hoppborg osv.

Kanske tar jag och klipper färdigt häcken också. Eller så syr jag 50 nya hundhalsband, för nu har mitt hundkoppelmaterial kommit i posten. Så kolla in:


3 kommentarer:

 1. Jisses, jag får magkatarr bara av att läsa om det. Var det tvunget att pressa in häckklippning mitt i allt?

  SvaraRadera
 2. Ja, tydligen... Lite osäker varför.

  SvaraRadera
 3. Åhhhhh jag bara skakar på huvudet och tänker på oss alla galna, snälla föräldrar som försöker hjälpa och klämma in allt, ALLT, ALLT! Bra jobbat!
  Varför heter det "mufti"? Aldrig hört.

  SvaraRadera