onsdag 30 mars 2011

Ciao.

Vår (min och barnens) fisk - Blue PeterJohan föreslog att min hjärna är för stor. ?  Jag har haft ont i huvudet i två dagar och har så lite till och från. Johans kollega hade gått med sin fru till doktorn härom dan eftersom hon lider av migrän. Hennes huvud hade röntkats och det visade sig att hennes hjärna var för stor för själva skallen. Jag tycker det verkar som en ytterst rimlig förklaring. Det är säkert det jag också drabbats av. Vi funderade på om man inte kunde plocka ut en bit av hjärnan så att det blev lite mer rymligt. En slags operation som legat nere ett antal år nu, men som skulle kunna återupptas antar jag. Bara att nu skulle man kunna plocka lite av den del som inte används.

Jag har den italienska hantverkaren här också. Han fixar det som behöver fixas. Det kommer att ta tid. Mellan momenten drar han fingrarna genom sitt hår... Men han gör i alla fall iordning ytterdörren. Det stinker träfyll. Hur kan det stinka? Trä. Det gör inte underverk på huvudvärken.


There's nothing right on the left side of the brain and there's nohing left on the right side of the brain!
 Arrivederci!

5 kommentarer:

 1. Undrar om inte en utvidgning av skallen vore en bättre lösning. Då skulle den alltför stora hjärnan få bättre plats. Man skulle t ex kunna inplantera skallben så att skallen blir större. Tyvärr måste man då kanske köpa nya och större hattar, men den nackdelen får man ta.

  SvaraRadera
 2. Åh Melanie,
  Jag har fått dagens skratt nu på morgonen :D . Jag tänker då på det engelska citatet, inte på din huvudvärk. Hoppas den ger med sig. Inressant att hjärnan kan vara för stor för skallen. Man ska nog inte fylla den med för mycket information, det är det jag försöker tilllämpa ;)

  Kram på er från ett regning 3 gradigt Bunkeflostrand.
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Problem: Hjärnan är för stor
  Orsak: Vätska har ackumulerats i hjärnan?
  Åtgärd: Drick vätskedrivande = Alkohol o kaffe
  :-)
  Slutsats: Det är aldrig för tidigt för ett glas champagne!

  // Linda W

  SvaraRadera
 4. Å, det var nog mitt oavbrutna pladdrande som gav dig huvudvärk! Förlåt! Hoppas du känner dig bättre snart. Kram.

  SvaraRadera
 5. Lars-Gösta, Nä. Jag tänker ändå att ta bort är en bättre lösning. Jag tror det skulle bli ännu mer att ta ställning till. Om man ska titta ut genom fönstret som står på glänt tex. Då tror jag att man skulle ta fel på hur stort huvudet egentligen är. Och då fortsätter ju huvudvärken...


  Lotta, Bra! Att bli glad på morgonen. Det kan ibland behövas. Huvudvärken skulle faktiskt kunna bero på för mycket information. Det har jag inte tänkt på. Kanske dax att börja skriva upp saker som ska göras. Hoppas att ni har det bra!

  Linda, Det där med kaffet misstänker jag vara orsaken till huvudvärken. Men vi har faktiskt en flaska champagne - Kanske ska den öppnas?

  Ingrid, Det tror jag inte!!! Det var skojsamt. Av skoj får man inte ont i huvudet. Väl...?! Nä, jag missade faktiskt att äta mer sen efetr att du gått. Frisörer och annat dök upp under eftermiddagen och jag "glömde" äta. DET går inte för mig. Jag är som Skalman.

  SvaraRadera