tisdag 13 juli 2010

Nu tog orken slut!

Fast det gjorde den ju redan i förra veckan. Men nu tog den slut igen.



Flyttbilen kom 10.30. Innan dess lyckades vi hitta en liten Jack russelltik. Eller hon hittade oss. Hon kom till vår ytterdörr imorse. Jag öppnade och hon gick in. Perfekt! Just vad vi behövde. En hittehund mitt i flyttlasset. Så jag fick ringa polisen och hittehundfångaren. Lilla russell var jättesöt, och luktade jätteilla. Åh, vi kunde behålla henne. Hon passade jättebra i det engelska huset. Men hon tillhörde säkert ett annat engelskt hus. The dogcatcher kom för att hämta henne. Det var visst inte första gången. Det var femtonde gången. Lång sorglig historia. Nu var det 4 minuter kvar tills flyttlasset kom.



Idag har jag pekat, visat, packat upp, gjort kaffe, packat upp och packat upp utan att sätta mig ner en enda gång. Så det gör jag nu. Johan och Ina hämtar mat på Wagamama. Mitt huvud är tomt. Men inte mitt hus. 100 kartonger. Det är ingen överdrift. 100 kartonger att packa upp. Och så ska vi montera sofforna som Hampus var så snäll att hjälpa mig hämta på Ikea. Två gånger. Eftersom det blev en soffa för lite första gången. Hampus med familj kommer hit imorgon, så nu gäller det att börja skruva. Lustigt ändå hur mycket man hinner göra på en dag. Och mycket som man inte hinner.

3 kommentarer:

  1. Förstår att det är mycket just nu. Kan det vara en tröst att vi fortfarande har ett par lådor ouppackade sedan vi flyttade från Nacka till Lund för >30 år sedan?

    SvaraRadera
  2. Jag skulle gärna packat upp halvtomma ballonger och muggiga filtar på min fritid. Kram.

    SvaraRadera