måndag 28 mars 2011

Conservatory

En valgubbe dök upp. Eftersom vi har mönstrat glas i ytterdörren kunde jag se honom genom dörren. Tydligt var att han inte kunde se mig från utsidan, för då hade han nog inte övat på att le. Det såg ut som en vakthund på andra sidan. Jag blev osäker på om jag skulle öppna. Men det gjorde jag. Mannen presenterade sig och berättade om arbetet Conservatives gjorde för oss. Mer än en gång sa han att dom inte var perfekta, men att dom gjorde sitt bästa. Så det verkar ju övertygande.

Vill man bli en poppis mamma så ger man barnen kladdkaka straxt före läggdax. Mycket bättre än saga tydligen, och jag är värdens bästa mamma. Ibland gör man rätt tydligen. Fel blir det däremot när man stoppar in kladdkakan i ugnen igen för att ge den fem minuter till. Jag tyckte att den var lite väl kladdig. Men si det går tydligen inte för sig. Den blev lite för mörk i kanten av den utökade tillagningen.

Ingrid - Ha överseende. Jag gjorde den för att du skulle komma hit, och lät till och med barnen godkänna den. Det gjorde dom visserligen, det var jag som tyckte att kakan skulle må bra av en extra sväng i ugnen.Det som jag undrat över en tid är varför det är så mycket smala människor i gymmet. Självklart, för att dom tränar, skulle man kunna säga. Men det kan ju inte stämma helt. Det finns ju en massa överviktiga, inkluderat mig själv, som börjar som överviktiga, men som av allt tränande blir smala. Dit har jag dock ännu inte kommit. Men några överviktiga syns liksom inte till. Kanske är det så att man tränar på hemlig lokal först, och sedan kliver in i gymmet? Ja, jag vet inte.P.S. Nu det friat. Vi gifter oss till sensommaren.

2 kommentarer:

  1. OJ, vilket fullmatat inlägg! Grattis till frieriet!!. Ser fram emot att höra mer imorgon. Det blir säkert toppen med kladdkakan! Jag älskar alla kladdkakor, så nu kommer jag somna med ett ännu större leende på läpparna :) .
    Vi ses!

    SvaraRadera
  2. Oj vad roligt! Grattis! :-)
    // Linda W

    SvaraRadera