lördag 15 januari 2011

Collars and other holdbacks

Tone it up
Trim it down
Push it up
Let it down


All these new phrases. What do they mean? I have no idea. But it is all starting tomorrow. I am desperate for some chocolate. 

Instead I shall make Heather a new collar. Need to focus on something else. She is going to get a whole new wardrobe.


I have just made a new collar in red and gold. It gives her the opportunity to change from the green velvet one I made yesterday. Lots on my plate as you can hear.

5 kommentarer:

 1. Hej! Heja på bara. Jag vet hur trögt det känns att träna när man egentligen inte alls tycker det är kul. Jag skulle också behöva styrketräna, inte för viktens skull, men för att inte få så ont i ryggen när jag gräver och rensar ogräs. Jobbet är ju väldigt fysiskt så jag får mycket träning av det, men mest i armar och ben. Finfint halsband du gjort till vovven! Fick inspiration att göra egna till mina katter som de kan ha i vår när de får börja vara ute igen.(Det är för kallt att ha balkongdörren öppen så här års) /Liv

  SvaraRadera
 2. Hej Liv!

  Idag på första träningspasset så var det en näradödenupplevelse. Jag är helt sladdrig i armarna. Och i benen. Och allt däremellan. Nu är det en timme sedan jag blev färdig och jag skulle helst vilja lägga mig i soffan. Det ska jag försöka hålla mig ifrån. Vad tycker du om nya vovven? Hon är helt underbar. Så lugn och så rolig! Bara hon inte äter upp Felix när han kommer.
  Hoppas ni har det bra,
  Kram Melanie

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Vad bra kämpat!!! Själv har jag bestämt att ta en långpromenad längs Ribban imorgon. Jag är vinterledig från jobbet fram till Mars och känner mig lite rastlös.
  Hunden är jättefin! Kräver hon mycket motion? Både jag och Joel vill skaffa en hund, men då måste vi ha nån som kan gå ut med den när Joel är hos Patrik. Annars skulle det funka när Joel börjar 6-an i höst. Då kommer han att gå på Slottis och skulle kunna gå ut när han kommer från skolan.
  Igår var jag ute och drack lite vin med Anette och hennes bror Mattias. Det var åratal sen jag var ute, så jag hade verkligen kul! Livet ser ljusare ut!
  Kram Liv!

  SvaraRadera
 4. Hej hej
  Jag läser din blogg och fröjdas. Jag tycker att den är helt underbar.
  Urfin hund du skaffat! ska pudeln förbli svensk?
  Precis innan jag läste din blogg idag letade jag febrilt på Friskis och Svettis hemsida efter något jag kunde delta i - utan resultat. Därför blir jag nästan avundsjuk att du t.om. har tagit dig till gymet och gjort något konkret - DUKTIG!
  Jag sitter och försöker planera vad vi ska göra på sportlovet. Då kom jag på att det hade varit urkul att hälsa på dig och er. Hur ser det ut för er i v. 8 (19-27/2)? Har du någon dag ledigt för gäster (det verkar som om ni alltid har besök i bloggen). Kanske kunde jag och ett barn komma ett par dagar, (och sen kunde vi bo i London någon dag eventuellt)?

  Här är allt så trist idag har all snön smällt bort och det är lagom lerigt, dimmigt och bara fuktigt överallt. Gött! Igår var vi däremot på opera på nya operahuset i Köpenhamn och såg en djävligt deppig tragedi om kärlek och död: Madame Butterfly. Upplyftande!

  Helene

  SvaraRadera
 5. Hallå!

  Liv: Hon är en Greyhound och en fd racinghund. Det gör att hon gärna springer efter sådant som liknar en kanin. Tex en yorkie. Så vill man ha en lös greyhound rekomenderas munkorg. Det gäller nog vare sig de tävlat eller inte. Däremot vill hon inte gå så långt. Smidigt ibland. Inte ibland. Men åh, vilken trevlig ras det är!

  Helene: Ja jag gör mitt bästa vad det gäller motionerandet. Särskilt nu i januari... Än så länge har vi inget bokat i februari. Jag ska höra med Johan om han tänker att vi ska göra nån familjeaktivitet då. Vi är tydligen också lediga då. Återkommer snarast!

  Melanie

  SvaraRadera