lördag 4 december 2010

Strömavbrott


Idag droppar det från takrännorna. Vi har kunnat hämta Saaben som övernattat på Celia greyhound rescue center. Det kändes skönt att få hem den. Däremot är det nåt knas med diskmaskinen som igår kväll gjorde att all disk blev vit. Jag hoppas för allt i världen att det är en omgång kalk som fördelat sig i ett fint jämnt lager över allt porslin. Det är Johans förslag. Mitt är att något har tagit bort all glasyr på porslinet och gett alla glas ett blästrat utseende. Så idag diskar jag för hand. Även pizzabakeriets disk.

Det gör jag mellan strömavbrotten. Första gången strömmen försvann i förmiddags var det för ett längre tag. Sedan har den kommit och gått lite av och till. Dator. Ingen dator. Dator. Ingen dator. Det tar lite tid att vänja sig eftersom allt görs via nätet. Så när Johan skulle ringa och göra en felanmälan och inte har tillgång till nätet får man tänka förr-i-tiden...

Bilden föreställer för övrigt Leon och Ina som med tankens kraft skulle få tillbaka strömmen. Och vem vet? Det kanske är Englands bästa hopp just nu.


Man kan fortfarande julpyssla utan ström.

1 kommentar:

  1. Hej! Tack för hälsning på min blogg! Vi verkar ha kommit hit ungefär samtidigt, så vi har säkert en del liknande erfarenheter under det senaste halvåret. Vi har två tjejer och en son och alla trivs bra här. Vi har faktiskt klarat oss utan strömavbrott, men barnens skola har varit stängd tors-fre p g a 5 mm snö :) . Nu ska jag läsa lite mer om vad du skrivit. Kul! Fortsatt trevlig helg!

    SvaraRadera