måndag 13 december 2010

Julgran

I helgen klädde vi granen. Den blev hysterisk. Så nu är det bara lite pepparkaksdeg som ska rullas ut så är julstöket näst intill komplett. Jag köpte mig en färdigdeg på ICA när jag var i Sverige. Så gör jag. Eventuellt förvånar jag mig själv med att tillverka en egen pepparkaksdeg. Men det får vi se.

Lustigt hur en deg går bra att ta med sig genom säkerhetskontrollen på Kastrup, men inte Kalles kaviar. Kallestuben skapade stopp i ledet och den fick plockas ur och kastas. Man hoppas ju ändå att all den där maten som inte kommer över gränsen åtminstone ges till någon som skulle få lite nytta av den. Ja, Kalles kaviar är det väl inte något jag själv skulle vilja ha men det finns ju mycket annan mat som kastas.


Blev det godkänt? Skulle det kallas för engelsk julgran? Vi tycker att den är jättefin. Hade jag kunnat välja så hade jag väl föredragit en gran med lite fler grenar. Men jag har sedan bilden togs fyllt ut med lite fler kulor. 

You can never have too many julgranskulor if you ask me!

2 kommentarer:

  1. Fin gran. Den skulle nog ha platsat i ett julprogram från Disney. Ur mitt skandinaviska perspektiv en typiskt anglosaxisk julgran.

    SvaraRadera
  2. Tack, tack! Oliver hittar dessutom nya kulor att hänga upp så det fylls på hela tiden.

    SvaraRadera