onsdag 1 december 2010

25 luckor

Ännu en sak på positivlistan - man får en extra lucka! En sak som man bör förstå. Hur mycket är egentligen 60g delat på 25 bitar? Pyttelite!
3 kommentarer:

  1. 2,4 gram. Går säkert att mäta upp om ni har en elektronisk våg. Förmodligen underlättas arbetet om man först pulvriserar chocoladen. Aha - nu ser jag: kalendertillverkaren har redan delat upp den. Han har nog en elektronisk våg. Men 2,4 gram är inte så extremt lite. Om jag räknar rätt motsvarar det 2,4 kryddmått vatten.

    SvaraRadera
  2. Ja, det verkar stämma. Men Oliver är glad. Honom gör det inget. Inte Ina heller egentligen. Jag tror att det hon är frustrerad över är att hennes luckor sitter på samma platser som Ollis. Så då vet hon redan var de är...!

    SvaraRadera
  3. Ett tips: tippexa över numren på Inas kalender och skriv dit nya. Då blir det ju inte samma som på Olivers och hon får leta efter resp dags lucka. Möjligen skall nr 25 vara på samma lucka (oförändrad). Vore ju trist om nr 25 t ex hamnade på luciadagen så att hon ser en lucia när hon öppnar sista luckan och väntar sig en julklappsstrumpa.

    SvaraRadera