lördag 21 augusti 2010

Ledighet

Nu verkar det visst som frun tog ledigt. Från bloggandet. För annars har det inte varit ledigt. För här tvättas. Fortfarande. Det är ingen stor tvättmaskin. Man har tur om det går in fyra badlakan. Har ännu inget bra system för att få tvätten torr i det här regniga landet. Jag flyttar omkring torkställningarna. Ut när solen skiner. Vilket den gör en kvart, och sedan kommer regnet. Så då får jag försöka lyfta in den stora ställningen som för det mesta viker ihop sig och man klämmer fingrarna samtidigt som tvätten hamnar på marken och blir smutsig. Så. Så är det med det.

Annars har vi haft besök av våra gulliga fd grannar. Så vi passade på att se London som turister på turistbuss. Jättefint sätt att se London på. Och är man barn så kan man lägga tiden på att lyssna på den förinspelade guidningen som kan höras i lurar. 10 språk. Väl värt 50 pund. Vi såg Maddam Tussauds. Bra om man bor i England, och även annars. Har man svårt för att trängas med andra människor så kan man låta bli att åka dit. Har man lättskrämda barn ska man inte åka på det utbildande historiska Londrundan. Kvar blir Michael Jackson och Marilyn Monroe.

I torsdags gick vi en promenad i Guildford längs kanalen och matade ankorna. Där trivdes jag bra. Jag är nog en pensionär!
Igår, fredag kom vi nog till paradiset. Tjejerna vill åka någonstans där det fanns djur. Så då letade jag upp ett ställe. Bocketts Farm. Vi var där från att dom öppnade kl 10 till kl. 16.30. Vi såg på när geten mjölkades, animal handling (klappa marsvin och kaniner), hästridning och grisrace. Barnen lekte på inomhuslekplats och på utomhuslekplats. Vi åt lunch i ladan. En underbar dag som fick 1000 poäng. Och så ligger det bara 15 minuter härifrån.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar