torsdag 21 april 2011

PåsklovNu går jag och funderar på om det är så att jag fotograferar mitt liv eftersom jag vet att jag förmodligen kommer glömma. Jag har tydligen det sämsta minne man kan tänka sig. Vill jag veta några detaljer om min barndom så får jag fråga min syster. Hon däremot har ett extremt bra minne. Lite för bra ibland.

Men jag vill bestämt minnas att det var en lycklig barndom... tror jag...

Det kan vara så att någon av barnen ärvt mitt minne, och då har jag några tusen bilder som kan fylla i luckorna om någon sådan skulle uppstå. Eller så har dom alla tre ärvt Johans minne och då har vi några tusen bilder att titta på ändå. Eller så är dom bara till mig.

Något av skolundervisningen vid påsk har tydligen gått fram. Här berättar Oliver i ord och bild om Jesus. Halva dagen gick åt att få till ett kors. Ingen vuxenhand inblandad! Däremot  kom en vuxenhand och satte stopp för själva upphängningen av barn på kors. 


Projekt nummer 83 den här påsken var chipstillverkning. Egna smaker, och egen påse. Kalles Kaviar var en ny smak som jag inte riktigt vet vem, om någon skulle uppskatta. Men nytänk helt klart.


Papper på utsidan - Folie på insidan.
6 kommentarer:

 1. Uppfinningsrikedomen är det absolut inget fel på!

  GLAD PÅSK PÅ ER ALLA!

  SvaraRadera
 2. Nä, på ämnet uppfinningsrikedom får dom alla tre MVG! Glad påsk på er!

  SvaraRadera
 3. jag önskar alla en glad påsk.Hoppas du inte fått ditt dåliga minne efter farmor för det är lika med noll. Pappa

  SvaraRadera
 4. Antar att det är det här videoklippet som skolan använt för att göra korsfästningen mer poppis bland eleverna: http://youtu.be/jHPOzQzk9Qo
  (Always Look on the Bright Side of Life)

  SvaraRadera
 5. Vilket roligt påsklov ni verkar ha haft!! Hur blev de hemlagade chipsen? Kreativiteten har de säkert ärvt från sin mor...
  Vädret har ju varit HELT otroligt fantastiskt, men ikväll har det ösregnat och åskat här.

  SvaraRadera
 6. Lars-Gösta - Barnen har sett den versionen innan och när historien om korset nu dök upp i skolan så var det ju helt klart hur det hela gått till ;)

  Ingrid - Det har varit ett riktigt skönt lov. Har dock ibland tänkt att det är sommarlov vi haft. :)

  SvaraRadera