torsdag 7 april 2011

Nakenväder/Birth suit

Idag var det nakenväder. För alla barn. Inte för mig. TACK OCH LOV! Fast det var 21° så det hade gått rent temperaturmässigt. Jag provade att sitta ute. Med kläder. Linne osv. Men Herre Gud vad det är trist att sitta och sola. Inte ens kaffet gjorde det roligare. Jag satt i stolen i ungefär sextio sekunder. Sedan började tråket. Jag måste kanske öva på att sitta tyst och inget göra...? Jag vet inte vilket som är svårast. Stillet eller tystnaden.
Så det varade inte mer än ca nittio sekunder. Sedan reste jag mig och började planera trädgårdsland. Det blir en finfin variant. En flyttbar som inte kräver gräv i gräsmattan. Själva planerandet innebar mest vilken plats odlingen skulle stå på. Det kan också ta tid om man inte vet var det är som soligast. Bild kommer senare.

Igår blev en stor dag vid Inas gymnastik. Terminen var slut och hela gruppen stod uppradade för att få sina certifikat. Och så när det var klart var det Ina som fick medaljen för att ha gjort störst framsteg under terminen. Lilla Ina. Huvudet kortare än alla andra flickor. Det apploderades och det var nästan att en tår föll. Ok. Jag inser att det förmodligen är en familjenyhet, men så är det här.10 kommentarer:

 1. Grattis Ina! Vi är jättestolta här i Lund!!

  Men akta dig för studsmattan utan skydd!!! Även med medalj verkar den farlig att studsa på. Våra grannar har en lika stor studsmatta och den har ett nät runt omkring så att barnen inte far ut från mattan.

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt Ina! Din farmors stolthet känner absolut inga gränser.

  SvaraRadera
 3. Grattis Ina!
  Och vad härligt det låter med skönt väder.
  Hade gärna suttit ute i solen hos er och försökt "lära" dig sitta still....eh..okej, inte min grej heller. Men ändå :-)
  Och det är inte stillet som är det tråkiga. Det är tystet.....tycker jag. Mycket lättare att vara still när man har någon att vara otyst med.
  // Linda W

  SvaraRadera
 4. Jag hoppar över att kommentera om att sitta i solen.. (kan ju inte börja klaga på värmen redan :) ).
  Så duktig Ina är!! Jag tränade och ledde elitgymnaster till jag lämnade Östergötland. Hade hoppats på att EN av tre skulle visa intresse eller talang för gymnastik, men icke. Kan jag låna Ina?
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Det är uppenbart att det är vårväder och mycket som händer vid den här tiden på året. Folk har inte tid att sitta inne vid datorn. Jag har inte hunnit blogga alls som jag brukar och ser att det är fler som är i samma situation, samt att det är mycket färre som läser överallt. Känns ganska skönt och sunt tycker jag! Kram.

  SvaraRadera
 6. Tack för alla gratulationer! Ina blev glad!

  Ingrid - Lustigt. Jag sitter och försöker frambringa nån form av entusiasm över ett nytt inlägg. Det kommer ingenting. Och så plingade det till och din kommentar damp ner här. Ett tecken!!!

  SvaraRadera
 7. Birth suit? Är det lite som födelsedagsmärken eller?

  SvaraRadera
 8. Jahaja, såklart. Kunde annars vara en felsägning på bath suit. Så tänkte jag men jag. Men jag har ofta otur när jag tänker!

  SvaraRadera
 9. Och när jag skriver också tydligen! Inte min dag idag...:D

  SvaraRadera