söndag 3 april 2011

Mothers day!
Väldigt bra med varningstexten på baksidan av kortet tycker jag. Kanske kan man ha den skriften på alla prylar man har. Så har man garderat sig. 

I övrigt har dagen liknat dom andra tjatdagarna. Om man bortser från det ögonblick då Ina tog beställning vid frukostbordet och serverade kaffe och smörgåsar. Hon hade fö en bättre teknik än hon som tog beställningar på restaurangen igår. 

Så efter att ha tjatat och gnatat i stort sett hela dagen så gick vi en promenad i vår vackra natur. Efter det var ingen sur. Fram till dess att vi satte oss i bilen igen... 

6 kommentarer:

 1. Tänk violer. Och utslagna björklöv. Och en härlig familj ute på vårpromenad. Är det föresten inte ett blommande körsbärsträd där längst bort på nedersta bilden?

  SvaraRadera
 2. Bra observerat! Dom flesta håller dock på att vara överblommade.

  SvaraRadera
 3. Oj oj oj vad du hetsar dem därhemma "dom flesta håller dock på att vara överblommade"! ;) .
  Vilka FINA bilder och SÅ knäppt med varningstext på ett gratulationskort! Kram.

  SvaraRadera
 4. Oj oj oj. Förlåt om det lät hetsigt;) Det var inte min mening. :)

  SvaraRadera
 5. Jag känner mig inte särskilt hetsad, men jag ska gå ut och visa bilden för vårt körsbärsträd, så det förstår vad det ska göra;) Trädet är fullt av knoppar, men det dröjer nog ett tag innan de slår ut. Men blåstjärnor och scilla blommar för fullt i trädgården, om de inte har blåst bort nu i kväll förstås. Det blåser för fullt därute!

  SvaraRadera
 6. Scilla ser man faktiskt väldigt lite av här... Undras om de inte trivs här eller om engelskmännen inte gillar dem? Jag tycker det är SÅ fint med gräsmattor blåa av scilla!

  SvaraRadera