lördag 2 april 2011

Bedömning gjord.

Jamen, det gick väl sådär. Och inte var det vårt fel. Fint ställe. Fina väggar. Men det hjälper inte när man blir placerad vid fel bord. Vi fick flytta. Tio personer som vi bokat till fick inte plats på åtta stolar. Maten beställdes och kom till alla. Alla utom en. Hoppsan, dom glömde en huvudrätt... Vi beställde öl. Och hoppsan igen. En halv liter öl tappades på handväskan, jackan och bordet. Massor av papper. Torka torka. Vi valde av någon märklig anledning att sitta kvar för att äta efterrätt. Beställa gick bra, men att få efterrätt inom trettio minuter gick inte. Sorry sorry. Jag reste mig från bordet för att jaga rätt på den. Efter två timmar i restaurangen började barnen tröttna. Så kom till sist efterrätten. Till alla. Utom mig. HURRA! Då slapp jag stoppa i mig två drilliarder kalorier.

Det blir väldigt svårt att ge den här restaurangen ett vettigt betyg. Maten var jättegod! För dom som fick den. Men klurigt när man går ut för att äta i ett sällskap där vissa får mat, och andra inte. Och så kommer man av sig när det inte flyter. För det gör det här hemma. Oj, som det flyter på här!

1 kommentar:

  1. Usch, jag förstår vad du menar!! Det var samma när vi firade Rikards föräldrars 75-årsdag här med hans brors familj. När man är ett stort sällskap, så väljer man ofta att gå ut för att det är mer praktiskt och ska flyta på bättre än hemma... Rikards mamma var SÅ stressad när inte maten kom och då var barnen ändå vid gott mod och när maten väl kom, så kom den till alla...
    Vilken restaurang var det?

    SvaraRadera