tisdag 1 januari 2013

Flytt

Det är jobbigt att flytta. Men det är snart glömt...

När vi packat, packat och packat och inte längre orkade så åkte vi till Watts Gallery och åt lunch. Vi passade på att donera lite udda porslin till kaféet. För det fick vi lite scones att ta med hem. Så nu bor det som var min farmors Blå blom kaffekoppar vidare på ett litet gallerikafé på Engelska landsbygden där damerna får serverat Victoria sponge cake.

Hon tänkte att det var lika bra att behålla mössan på när det nu var det regnigaste året NÅGONSIN!! 


Och på kvällen kom stopp-i-avloppetbilen och fixade så inte toalettvatten smet ut genom avloppsbrunnslocket och ut i trädgården. Papper och "annat" skapade en lite bäck ut genom glipan i locket som även kallas: man hole. Jag märker hur mitt vokabulär utökas. Dock inte inom områden jag önskar.

Ja, kväll vet jag inte om det var 23.15... Mer som natt för mig som sovit ett par timmar när bilen med dom orangeblinkande lamporna dök upp, hundarna skällde som galningar och en bris av bajsdoft smet genom huset.

Det tog ett tag innan jag somnade om. 

1 kommentar:

  1. Du lever utan tvekan ett innehållsrikt liv ;) ! TÄNK om vi hade service som kom kl 23.15 här...
    Hoppas nya huset har läckfria toaletter!
    Jag var förstås tvungen att googla Watts Gallery och nu mår jag FYSISKT dåligt över att vara så LÅNGT (både fysiskt och psykiskt) från alla sådana där roliga och mysiga utflykter som England verkligen KRYLLAR av. Kom igen nu, berätta något som får mig att vara supernöjd över att vara hemma i trygga Sverige igen!
    Fast att lite Blå Blom-koppar får leva där i England känns RIKTIGT häftigt och fint. Tänk vad många svenska besökare som kommer att komma dig och lysa upp av överraskning när de får kaffe i en sådan kopp! Kram.

    SvaraRadera