måndag 31 december 2012

Fler hundar


Ett nytt år och ett nytt hus. Men först firas jul md släkten och vi hinner med ett par rundor till puben. Men inte utan att vi gått en lång promenad. Och för vissa var promenaden på juldagen längre än andra. Särskilt för dom som bara var 4 år. Vi hade tänkt gå in och få något att dricka eftersom det förmodligen skulle vara fullbokat, men vi lyckades få ett bord i baren och plötsligt satt vi där med våra gummistövlar bland alla finklädda och åt julmiddag.


I baren får man har gummistövlar och hundar. Våra hundar låg i bilen. Man riktigt ser hur två små råtthundar passar in i vår familj!


Fast innan vi kom så långt som till själva julfirandet så hade vi blivit inbjudna till våra grannar på en Christmas drink. Jag ville gärna också hälsa på Auntie J, i Petworth så jag tänkte klämma in en tur dit innan klockan 19. 
Hade det inte varit för att jag på tillbakavägen hittade ännu en hund så hade 45-minutersresan gått på 45 minuter. Det är väl märkligt vad jag ska hitta hundar hela tiden! Den här lilla raringen sprang omkring lite hur som helst i mörkret och rätt som det var gick den framför bilen. Jag stannade för att se vart den tagit vägen och när jag öppnade bildörren så hade hunden gått runt bakifrån och hoppade entusiastiskt in utan att jag hann förstå vad som hänt. Jaha. Jaha, igen. Ännu en hund. Den stank! Och jag hade inte tid.Jag fick tag i ägaren som undrade om jag kunde köra hem hunden till henne. Det kunde jag verkligen inte! Jag kunde möta henne på den plats jag hittade till. Hon kom dit. En äldre dam med käpp. Jag sa att hennes hund luktade lite. - Oh, that's because he has been with the piggies!


- Naughty dog, sa damen och försvann.

1 kommentar:

  1. Obegripligt! Nu tänker jag inte på blöt post ;) , utan på hittehunderna :) ! Får du hittelön??? Det borde du få!
    Just det, du bor ju i landet där det finns pubar i vartenda kvarter... stackars er...

    SvaraRadera