söndag 27 januari 2013

Nytt år, nytt hem!

Oliver lyfte på tröjan och viftade lite. "Så det skulle lukta lite mer som oss..."Bilen följde inte med i köpet. Men så här ser det ut. Vårt lilla hem. Vårt lilla varma hem med utsikt över stan. När man kommer hem känns det bra. Men det behövs lite Wisteria. Det ordnar jag när det går att gräva igen. För just nu har England drabbats av ett snöoväder.


Gul, och gult och gult. Inte vår kopp te.Roligt är att vi nu är så ovana med ordentligt ljus att vi går omkring i mörker. Det är lampor och stora fönster överallt. Och så ligger huset på en höjd och inte i en skog.

Vi har också en fläkt över spisen. Men den används inte heller utan brandlarmet sätter igång och då kommer vi på att kanske sätta på fläkten...

Grönt och blått... inte heller vad vi skulle välja, men det kan målas. Och kanske vill man slå ut väggen mellan kök och matrum. Men inte nu.


Uppackning pågår när bilden togs. Nu är det faktiskt färdigt! Larm är även installerat och jag tror vi blir snabbare och bättre på det här för varje flytt. 


Dom passade på att flyga till Sydafrika. Passageraren har peruk.3 kommentarer:

 1. Åh, så kul att se bilder från nya huset! GRATTIS!!! Det måste vara helt UNDERBART att äntligen vara på plats. Det ser verkligen jättefint ut och jag har inte alls så svårt för de där färgerna som du säger att ni har.
  Är det bra med er? Kommer ni inte till Sverige och hälsar på snart? Har du träffat Ylva något?
  Allt bra här, men lite slitsamt. Rikard är fortfarande (!) kvar i England och nu håller jag tummarna för att slutet av feb är det som gäller... Jag har fullt upp med jobb och barn, men i bilen när jag forslar runt mina barn tänker jag mycket på alla våra vänner i England och saknar vårt liv där.
  Glöm inte bort oss! KRAM Ingrid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen Hallå! Hej! Jo, det är fint med lilla hemmet. Och varmt. I alla fall för det mesta. Men det beror på att termostaten inte är inställd som den ska. Tror jag. Jo, så är det. Men det är bara att sätta sig in i.
   Och färgerna... Dom var det egentligen inget större fel på. Bara att det var målat gult på strukturtapet som hade lossnat lite här och var. Men ni är det snart åtgärdat.
   Kanske vill Rikard komma hit och dricka lite kaffe? Ge honom vårt nummer!
   Nä, er glömmer vi inte!!!
   Kram/Melanie

   Radera
  2. Har ni packat upp allt? (Det har inte vi och vi flyttade i augusti...)
   Jag hälsade Rikard (TACK!), men han har inte haft mycket tid för utflykter på egen hand. Han åker hit varje helg och däremellan är det mest jobb, tyvärr.
   Vad tycker barnen nu ett tag efter flytten? Kanske har du skrivit något längre fram. Jag ska kolla. Vad tycker du själv? Känns det som ERT hus? Trevliga grannar? (Vi har knappt sett våra, utan tror det kommer vara något att se fram emot nu när våren närmar sig och folk är ute mer.)
   Hälsa hela familjen!

   Radera