fredag 25 maj 2012

Holmbury St Mary


I fjärde klass åker barnen på Bushy Hill School alltid till Holmbury St Mary i tre dagar. Dom sover på vandrarhem, och jag fick veta av Ina att det inte var ett hotell! Resan är tre dagars undervisning med utgångspunkt i terminens tema - nybyggare. Avancerat. Jag trodde det var tre dagars slapp. Jag hade anmält mig att hjälpa till en av dagarna. Det var kul. Väldigt trevliga barn som jag inte får visa bild på. 
Vi gick en vandring upp för Holmbury Hill och det var roligt att se vilka som gärna vandrade och vilka som helst brukade spela xbox. 

I veckan lade vi bud på ett hus. När det var gjort kände jag att det inte var perfekt för oss. Så vi var lättade när budet inte accepterades. Vi hade väl inte köpt ett hus vi inte vill ha, men det här var ett smidigt sätt att komma ur. Vi får helt enkelt vänta tills vårt hus dyker upp. Nu trivs jag fint i vårt blåshål till hem. Passar bra när det är så här varmt.

Veckans ord för 6-7åringarna i Ollis klass:

Land
Quiz
Scene
Scent
Scissors
Muscle
Science
Gram
Kilogram
Crescent

Öva måndag till fredag och test i skolan fredag morgon. Tur jag inte är 6 år!

1 kommentar:

  1. Oh vad bra, här fick jag svar :) . Det var verkligen skönt att ni inte behövde hoppa av budet utan inte fick det. SÅklart ska ni inte köpa något ni inte vill ha!!
    Just den här årstiden gör det ju inte så mycket om det blåser lite i huset...
    Vilka magiskt fina bilder från skolresan!!
    Hur ser era sommarplaner ut? Har jag förmodligen frågat 100 ggr förut... måste göra ett excelark och fylla i för att hålla koll på alla, ha ha. Vi två måste bestämma en ny dag att ses nu!! KRAM.

    SvaraRadera