fredag 18 maj 2012

Paris


Efter en god natts sömn är vi redo att åka till Paris. Tidig morgon, och jag släpper ut hundarna i trädgården. Liten rastning innan vi ska lämna av dem på pensionat. Det tar inte mer än två minuter så har Greyhounden halkat och kommer inskuttandes på tre ben. Hundkräket har förmodligen jagat ett litet ulligt djur och halkat. Hon har blodiga rivmärken på alla ben och ett stort skrapsår på sidan. Det är alltså inte meningen att vi ska komma iväg. Jag får andas in genom näsan och ut genom munnen. 

Jag låter henne lugna ner sig. För jag behöver också lugna ner mig. Jag bestämmer mig för att koppla henne och gå en liten promenad. Och som jag hoppats börjar hon stödja på det trasiga benet och jag bestämmer mig för att lämna på pensionat.

Nu gäller det att sticka fort innan något mer händer!!!Ok. Vi skulle kanske ha tittat lite oftare på hur mycket disel som var i tanken. Snålt tilltaget med mackar på franska slätten. Men det var helt klart värt körningen genom Paris utan väglinjer med fem bilar i bredd. Kvällsmat på Louvren - Le Café Marly. Visserligen undrade vi lite över siffrorna i högerkant på menyn. Var det sidonummer eller vad? Entrecote 38, bönor 6, hamburgare 28....

Men det var gott och fint att sitta ute under tak med Eiffeltornet i bakgrunden.

Nu fortsätter vi att leta efter ett hus att bo i. Fortfarande svårt att hitta något man har råd med. Imorgon tittar vi på två hus. Inget av dem känner vi oss särskilt entusiastiska över. Vi ser.

Idag fick Ina 1 000 000 house points för att ha gissat frökens ålder - 35år. Det kan jag säga att hon inte är.3 kommentarer:

 1. ...och jag har just kommit hem från min roadtrip till England...
  Motala-Mildenhall AFB tur och retur (Sverige-Danmark-Tyskland-Holland-Belgien-Frankrike-England) blir ca 364 mil...

  SvaraRadera
 2. NÄMEN! Varför kom du inte och hälsade på??? Jag är säker på att en liten avstickare till Guildford varken gjort till eller från milmässigt... Det är ju fö turen vi gjorde med våra loppiga hundar för ett halvår sedan. Rätt seg körtur.

  SvaraRadera
 3. Oj vad det händer mycket hos er!! Härligt med en tur till Paris, men du kunde gärna berättat lite mer om vad ni gjorde :) .
  Hur gick det med husen????? Kram.

  SvaraRadera