söndag 3 juni 2012

Hundkex i Ripley


Vi testar närmaste byars utbud. Än så länge ligger Ripley väldigt bra till. En liten, fin och aktiv by 10 min från Guildford. Dessutom serverades hundkex till kaffet, men bara till kunder med hund. Hoppas jag. Och så har man nästan råd att köpa hus där. Gäller bara att någon tänker sälja, och det verkar ingen vilja. Det här jubilerandet av drottningen är det som får hela husmarknaden att stanna upp.
Nu har barnen tio dagar ledigt och ska ladda för sista terminhalvan. Leon laddar framför datorn och dom andra barnen i soffan. Johan och jag fortsätter leta hus i prisklassen som mäklaren uttryckte skulle bli "a bit of a challenge"
- I like a challenge, sa jag och tyckte väl efteråt att det var en smula oförskämt sagt av mäklaren. Så av honom köper vi inget hus. Men det vet han ju inte.

Hela England är fyllt av flaggor och det är fyra dagars fest för att fira drottningen. I kväll åker vi på grillfest, och i morgon åker vi på grillfest. På måndag är det den stora Countyshowen med fönade tjurar och får, så vi går dit och tittar på djur, grönsaker och bakverk.

1 kommentar:

  1. Jag skrattar ihjäl mig! VILKET bra svar!!!! "I like a challenge!" Lycka att komma på något så bra när man väl är där och inte efteråt! Tycker visst att ni kan handla av honom. Nu har ni satt er i respekt!
    VAR hittar du alla roliga utflykter ni gör? Det är SÅ kul, vi gör verkligen helt olika saker...
    Nu måste vi planera för en ny dag att ses snart!! När börjar era barn skolan igen? Våra slutar den 15 juni...
    Kramar.

    SvaraRadera