måndag 21 maj 2012

Äntligen lite sol!


Och till slut kom solen. Det har slutat regna. I alla fall tillfälligt. Så dom närmaste dagarna kommer man att kunna se desperat soltörstiga engelsmän gå omkring i allt för lite kläder, med allt för lite solskyddsfaktor.

Leon har gjort färdigt sina SATS-prov, som det laddats så för hela året och tycker nu att man gör ingenting. Oliver har också gjort SATS-prov men det var knappt att dom märkte. Proven är till för att skolorna ska veta hur de ligger till, och för att barnen ska få ett betyg. Men i årskurs två som Oliver är lägger man inte så stor vikt på just den provveckan, utan ser till hela året. Och det är väl tur, för just den veckan då det ska skrivas prov så är det alltid någon liten 6-åring som hellre vill peta sig i näsan.

Ina har levlat i Judo och kände sig väldigt nöjd. Själv var jag helt slut av att ha tittat på, och kommer förmodligen få träningsvärk imorgon. Imorgon åker jag också och tittar på ett hus från utsidan. Insidan har jag redan godkänt, men jag vet inte om jag kommer kunna leva med utsidan. Det är inte en liten Midsomer Murder Cottage. Men vi får plats, och kommer förmodligen inte att frysa om fötterna i vinter. Och så kan min glasugn flytta över till England och återförenas med familjen.
2 kommentarer:

  1. Var inne på Zoopla och tittade. Vilket hus är det ni funderar på?

    SvaraRadera
  2. Ja det har verkligen varit underbart med lite fint väder!!!
    Hur går det med husletandet??

    SvaraRadera