måndag 14 februari 2011

Brak!

Häromnatten hördes ett jättebrak. Jag var visserligen vaken av någon anledning så jag blev inte fullt så rädd som Johan. Det hade under kvällen blivit fullt av barn i vår säng, så Johan hade lagt sig i Inas rum. Jag gick upp för att se vad som orsakat braket och i Inas rum satt Johan och såg vettskrämd ut, och sa "VAD VAR DET?" Men istället för att han själv tog en sväng runt i huset tog han en sväng in i badrummet. Vilket väl var smart om det nu varit en inbrottstjuv och vi hade behövt fly. Då skulle Johan i alla fall inte behövt vara kissnödig i flykten.
Jag fick alltså gå en runda i huset och kolla. Så ser fördelningen ut här.

Jag såg inget  på bottenvåningen som kunde ha blivit ett brakljud, och tänkte att det möjligtvis kunde ha varit gråhunden som ramlat ur soffan. Så här i efterhand vet jag inte hur jag tänkte omkring det där med hennes vikt.

Några dagar senare ser vi att en bit av Inas vägg ramlat ner. Det går alltså riktigt finfint i det här huset. Vi har nu uppgraderat vår hemförsäkring.


4 kommentarer:

 1. Huset försöker säger er något, hör du inte?

  SvaraRadera
 2. Jo, jag har aldrig riktigt sett det så. Jag tänker att livet tränar mig.

  SvaraRadera
 3. Jösses, undra på att det smällde! Som jag brukar säga, "alltid händer det något". Hur kommer det sig att det finns människor som har tråkigt??? Hur ser deras liv ut? På riktigt...

  SvaraRadera
 4. Det tycks vara ett mycket spännande hus det där! Hoppas det håller sig lugnt nu ett tag.

  SvaraRadera