torsdag 24 februari 2011

Lund


Janssons Frestelse, sill och ägg. Åh, vad det smakade gott. Det smakade visserligen gott för sju månader sedan, men extra gott i kväll. Jag är proppmätt. Orkar inte ens spela spel. Det gör dom andra. Måste snart lägga mig. Försöker hålla mig till 20.00. Imorgon blir det veterinären, lek hos kompisar för barnen och mig och senare ett litet bilköp. En vacker dag kanske det dyker upp en riktigt lugn dag. En dag då det inte händer något. En sådan dag kanske vi ska boka in i almanackan?Bilder från Östergötland kommer senare. Sladden till kameran ligger i UK. Man kan ju inte komma ihåg allt. Än så länge har vi fortfarande rätt antal ungar, hundar och föräldrar med. Inte illa. 2 kommentarer:

  1. Hej! Det är alltid lika roligt att läsa hur det går för dej o din familj! lycka till i fortsätningen..kram cina cederborg

    SvaraRadera
  2. Cina, Tack! Vi hoppas på en lyckad fortsättning. Det här livet verkar onekligen vara fullt av utmaningar. Och så gör vi det ju inte lättare precis! Nu har vi alltså en Greyhound och en liten, med betoning på liten, Mellanpudel. Det blir nästa roliga projekt..!

    SvaraRadera