tisdag 30 september 2014

Dr PhilDoctor Filt, vart tog han vägen? Jag hör hans visdomsord inuti mitt huvud. 'He's doing it because he can'. Och med dom orden klingande retligt går jag ner och stänger av internet. För nu vill jag sova, och det tycker jag min äldsta tonåring också ska. 

Några minuter senare är det någon annan som smyger ner i mörkret, och internet är på igen. Här skulle man kunna smyga omkring hela natten och trycka på av/påknappen, så klurig som jag är tar jag istället med mig sladden och lägger det under huvudkudden.

Godnatt 4 kommentarer:

 1. Hihi! Här har vi haft precis samma dilemma! Fast jag slapp dra ut hela sladden. Vi har en adapter på vårat modem så det är bara att ta den och lägga den på sängbordet. Så kan det gå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhhh, det är bara så jobbigt att hålla koll hela tiden!

   Radera
 2. Nu hittade jag till din blogg, tack vare din kommentar på min igår! :) Ska definitivt följa den, kul att läsa om andra utlandssvenskars liv och dessutom gillar jag verkligen ditt sätt att skriva!

  SvaraRadera
 3. Tack! Det går lite upp och ner med skriveriet, men jag tycker det är skönt att skriva av mig. Och så fungerar den fint som dagbok.

  SvaraRadera