onsdag 3 april 2013Påsk. Glad påsk! Och lite trött i påsk... På långfredagen hjälpte jag en kompis med ett av passen till en 24 timmars kajakpaddling. 05.00 ringde klockan på fredagmorgonen. 

Tack och lov behövde jag inte paddla, utan bara se till att hon fick mat i sig var 40 minut ungefär. Så vi bilade längst kanalen som började fyra timmar hemmifrån. Kanoter, kajaker, hundar, gummistövlar och baconsmörgåsar vart man än tittade. Lite tungt att gå upp så tidigt, men ganska wonderful.
Senare på kvällen väntade vi finbesök igen. Mormor och Joel. Men först skulle jag köra hem i två timmar i okända kvarter. Utan gps. 'This is going bloody marvelous' hör jag min egen röst i huvudet.

Man kan nämligen läsa skyltar som förr i tiden. Från den ena motorvägen, till dan andra. Bara att komma ihåg M4, M25 och A3. För läsa kartan och köra motorväg i skymning, det kan jag inte.Easter Sunday och vi letar chokladägg i vanlig ordning. I år med ramsor som ledtrådar. Inas ramsa: 

A riddle, a riddle its not a big fiddle -
sounds great in my ears from the one in the middle.

                                    

Under påsken har Gaston Farm öppet och man kan se lamm födas. Dit åkte vi för att se lamm, gosa med kycklingar och ankungar. Lyckligtvis var det nötburgare och baconsmörgåsar som serverades och ingen behövde känna sig illa tillmods.
1 kommentar:

  1. Vilken häftig paddling och lyxigt med sådan support från dig :) ! Skön påsk verkade ni ha haft. Vi hade hela tjocka släkten här och jag lagade mat i två dagar. Det var nice. Vi jobbade dock, så det var inte så ledigt för oss vuxna.

    SvaraRadera