tisdag 19 februari 2013

Nya kvarter


Går man över vägen bakom vårt hus så kommer man till bästa promenadstråket. När det blir lite varmare tar vi fika med upp på höjden och flyger lite drake.  Vår nya utsikt. Vår nya geggamoja.


Så det är det värt. Att köra lite längre till skolan, för att få ett hem där vi trivs. Och här har ännu inget hänt. Även barnen har märkt skillnaden. Inget vatten som sprutar ut där inget vatten ska spruta ut. Inga väggar som ramlar ner, och heller inga stuprännor som ramlar ner. Ännu...


I morse sken solen så pass att jag var tvungen att ta kameran och fotografera vår gata, och Oliver var tvungen att ta på sig shorts och t-shirt. Fast så varmt var det inte bara för att solen sken.8 kommentarer:

 1. Skönt att höra att hus och omgivningar fortfarande är till belåtenhet.
  Det ser härligt vårligt ut på bilderna.
  Här på Lunds höjder är det inte läge för shorts och T-shirt. Snö, isiga hjulspårsvalkar på gatan och strax under nollan på termometern. Möjligen kan vädret vara till glädje för sportlovsfirande barn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Råkade logga på med fel id.
   //Lars-Gösta

   Radera
 2. Tänk att det finns ett härligt promenadstråk så nära ert hus! Roligt att se bilderna! Jag förstår att ni trivs.

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt inlägg! Tack! Ser verkligen jättefint ut och jag är SÅ glad över att ni fått ett hus som FUNGERAR! Dessutom kan ni nu åtgärda på LÅNG sikt om något skulle hända, inte bara tillfälliga lösningar i hyrhus. Underbart!
  Vi längtar mycket efter vår här. Det känns som om det varit en lång vinter. Glad över att ha hunnit läsa ikapp här och se att ni har det så bra, fast jag tror jag klarar lite mer än ett inlägg i månaden ;) .
  Massor av kramar. Vi hörs!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, si här här det långsamt. Det finns inte så mycket skriv i fingrarna alltid. Ska nu läsa ikapp på din blogg, för den har jag visst inte läst på ett litet tag... Er kruka mår bra med sin murgröna i vårt nya hem :)

   Radera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. ...ser ju inte så tokigt ut...
  Och fika ute i naturen är alltid rätt!

  SvaraRadera
 6. Sorry. Du blev nog besviken. Jag har helt slutat blogga. Inte medvetet. Det bara blev så :( . Hinner inget mer än jobb och familj. Men Rikard har i alla fall äntligen flyttat hem till oss för tre veckor sedan. DET känns underbart. Idag var det helgdag i Sverige. Välbehövligt för oss. Jag har haft några sjukt jobbiga veckor på jobbet. Vi har varit ute, träffat svärföräldrar, jobbat lite i trädgården och fått upp studsmattan. Jag har förberett en fest, läst en bok och så har vi röjt lite i huset. Jättebra dag.
  STOR KRAM. Ingrid

  SvaraRadera