söndag 14 april 2013

Före och efterSolen skiner och det känns för först gången på många månader varmt ute. Tillräckligt varmt för att gå ut i pyjamas och inspektera staketet. Jag bestämde mig att själv sätta upp det efter att ha fått ett anbud på £2000, och ett annat på £3500 för en sida staket. Är det bara jag som tycker det var lite saftigt?

Oliver och jag gick till byggvaruhuset och köpte stolpar och nät. Nu kan hundarna vara lösa i trädgården för första gången på tre månader.
Före

Gulmålad strukturtapet på väggarna, och vitmålad tapet i taket.Tapeter is coming ner. Överallt.

Efter 

Oj, vad det ser rörigt ut... Men så är det ärliga söndagsmorgonbilder. Kanske skulle man ha plockat undan lite?


 Kontoret som var gult målades också vitt. 6 kommentarer:

 1. ...men Felix ser ut att behöva klippas lite ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han tycker om sin långa frisyr. Den blev ännu längre när det spöregnade.

   Radera
 2. Hej Melanie! Vill säga stort grattis till huset:)Äntligen va?;)så glad för er skull.Det ser väldigt fint ut och förstår att det måste kännas skönt med eget att fixa och dona med precis som ni vill,ska titta och se om jag hittar mer bilder och så får ni ha det så jättebra och lycka till med fortsatt målande och fixande:):) Kramar i massor Malin ( Harriets)

  SvaraRadera
 3. Hej Malin! Kul att höra från dig! Jo, tack det känns fint med eget hus att bestämma hur man vill ha det. Och så är det varmt om fötterna här. Hur går det för dig och din lilla hund? Idag regnar det inte så nu ska jag gå ut och börja elda upp det som klipptes ner för att få upp staket. Mycket ris...

  Melanie

  SvaraRadera