lördag 10 mars 2012

Skitfredag

Morgonen började med att Ina trampade igenom den orätna (or-ätna) plankan i golvet. Den skulle väl ha rapporterats som dålig för länge sedan, innan någon trampade igenom och fick ett blåmärke lika långt som Sverige på låret. Så nu har vi extra mycket ventilation i hallen. Det är fint med luft. Nu har vi friskluft från både ytterdörren och hallgolvet. Man skulle kunna starta liten surfskola i hallen. Bara vatten som saknas, och av erfarenhet så ska väl inte det bli något problem.

Tio minuter senare samlade jag alla poddarna från espressomaskinen i en påse för att ta ut. Minst hundra små metallpoddar. I påsen var dom tills jag tappade den vid ytterdörren och jag istället hade minst hundra små metallpoddar framför huset.

Efter att ha städat framför huset åkte jag ner till stan för att handla kalaspresent. Inget muntrar upp en skitfredag som en stor bukett vita liljor. Så jag köpte en på farmers market för £6, och insåg lite för sent att det inte riktigt blir en bukett av tre pinnar.

Tillbaka vid bilen inser jag att jag fått £70 i parkeringsböter. Tack!

Toppen!


Notera isoleringen!


7 kommentarer:

 1. En olycka kommer aldrig ensam,tur att Ina klarade sig med endast blåmärken. Är det så farmers market tar in sina pengar genom att sätta parkeringsböter på sina kunder. Det blev en dyr bukett

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog inte Farmers market som står för bötfällningen. Hoppas jag.

   Radera
 2. Va sjutton!! Det var verkligen en riktig skitdag!!
  Notera isoleringen, betydde som vi alla förstår "notera bristen på isolering" :) .
  Då är väl enda trösten att sedan i fredags har det bara kunnat bli bättre? Hur ser Inas ben ut? KRAM.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jepp. En riktig skitdag var det. Det kunde bara bli bättre. Inas ben är blått. Mycket blått. Fast det är samtidigt lite coolt när man går och simmar...

   Radera
 3. Jag tror jag har lika bra isolering i golvet i mitt hus... Svinkallt på golven...
  Kram Simon

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad är det för ett gammalt fint hus du har? :) Jag kommer nog aldrig bestämma mig. Vill jag ha ett nytt varmt, eller ett gammalt kallt. Jag undrar om inte nästa ska bli ett gammalt varmt. Kan du inte blogga lite hus?

   Radera
  2. ...men...
   Det finns ju massor av inlägg i min blogg om mitt gamla hus byggt 1880, eller nåt...
   Idag är huset varmt och skönt tack vare mys-brasan...
   Men här är inläggen hopbuntade...
   http://lundin72.blogspot.se/search/label/Hus

   Radera