lördag 25 februari 2012

Bröllop på Alla Hjärtans DagNu har det gått nästan en månad sedan förra blogginlägget. Det måste ha varit enormt ansträngande att gifta sig! Det har nog med åldern att göra. Det har sina fördelar att gifta sig när man är yngre. En av dem är att man är smalare på sin bröllopsbild som man sedan ska titta på resten av livet. Eller, jag hade varit smalare och det hade ju varit roligare att titta på. För mig. Kanske också för andra.Jag har tänkt på andra fördelar omkring giftermål. En är att det är bra att gifta sig den 14 februari. Då kan man fynda på rean efter jul, och man kommer att kunna slå två flugor i en smäll (for those of you that google translate it does not mean two flies in one smell) genom att firar kärlek en gång om året och på en dag som annonseras mycket och därför är svår att glömma. Jag behöver all hjälp jag kan få.Drottning övervakar!
Ringbärare var Leon som tog sin uppgift på mycket stort allvar. Efter mycket kontrollerande av våra namn och uppgifter visade det sig att dom ändå lyckats kalla mig Melaine istället för Melanie och därför kommer ingenting bli rätt någonstans, så det måste ändras. Till det behöver vi hitta en engelsman som känt oss i minst två år och som inte är släkt med oss. Det går liksom aldrig bara att få något att bli rätt från början.


Ett glatt gäng på The Onslow Arms. Vårt andra hem.                             

Bröllopstårta i två våningar av Ina (och lite farfar)På kvällen åt vi vår bröllopstårta och drack champagne. Gott till kvällsmat!

6 kommentarer:

 1. Well if you are short of an Englishmen who has known you for 2 years - let me know and I'll volunteer

  I could always kill two flies in one smell and send Clare shopping around Guildford....... ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I'm impressed! Even if it might obvious... You got the "shooting two birds". Perhaps it would be a good idea to meet up and eat some chocolate cupcakes.

   Radera
 2. Vad roligt att få se bilder!! Ni är jättefina och det ser både mysigt och romantiskt ut. SÅ fina blommor och RINGAR (och naglar)!
  Lustigt med NAMNET! Håller med dig, hur svårt kan det va??!! Tyvärr är jag ju inte engelsk...sorry.
  Än en gång GRATTIS!

  SvaraRadera
 3. Åh så tjusigt! Bäst är ändå Inas min vid själva pussandet =)!!!
  Stort grattis igen!

  SvaraRadera
 4. Jaa...
  Det är inte bara du som ligger efter i läsningen...
  Jodå, jag har det väl skapligt, relativt nyseparerad (1,5 månad sen), så det är ju lite jobbigt, men vaffan...
  Det blir ju inte alltid som man tänkt sig...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Simon - Nä, det blir verkligen inte alltid som man tänkt sig. Trist med separationen! Jag kommer följa din löparförberedelse till loppet i mitt hemland - Malmö! :) Om du behöver springsällskap kanske jag känner någon..?

   Radera