tisdag 24 januari 2012


Pussy cat, pussy cat, where have you been?
I've been up to London to visit the Queen.
Pussy cat, pussy cat, what did you there?
I frightened a little mouse, under her chair.
And then I bought a dress.
Känns fortfarande konstigt att kunna ta bilen in till London och handla. Undra hur länge det ska kännas underligt att köra om dom röda dubbeldäckarna?
Men det var i alla fall det jag gjorde idag. Körde in en sväng till London. Själv. Och sedan hem och ta en promenad med hundarna. Inte själv. Efter det orkade jag inget mer, men åkte och hämtade barnen på skolan.
Ina går på Judo på måndagar, och för alla tre är det läxor. Oliver har "spellings" och ska lära sig skriva 6 ord i skrivstil. Varje vecka nya ord med ett litet test på fredagen. Han ska också gärna läsa varje dag, men det tror jag vi har med oss från svenska skolan.
Nu har vi försökt att få lite ordning på datorspelande och läxor. Söndag, måndag, tisdag och onsdag är helt spelfria. Torsdag och fredag får man spela fram till kvällsmat. Lördag får man spela när rummet är städat. Den modellen verkar hålla. Nu inne på andra veckan.
Stackars barn. Ina var hos en kompis och fick kvällsmat, och avslöjar att vitt bröd är en treat för henne. Nästa vecka ska jag baka barkbröd.

9 kommentarer:

 1. Det var strongt gjort att ta bilen. Har kört mycket bil iEngland men skulle inte drömma om att ta bilen till London. Det måste väl gå fortare att ta tåget?

  SvaraRadera
 2. Det var enklare att ta bilen eftersom det var mest A3. Och så lite till...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur var det att hitta parkering? Du vet hur det vid Kew Gardens

   Radera
  2. Ingrid meddelar i en av kommentarerna att jag inte svarat dig på parkeringsfrågan. Så här kommer det - Parkering NO problem! In på en liten sidogata och hittade parkering. Kände mig herrans nöjd!

   Radera
 3. Så modig du är, Melanie!

  SvaraRadera
 4. Tack Berit, men det var inte så svårt. Lite som att ta bilen från Lund till Trelleborg. Fast på vänster sida.

  SvaraRadera
 5. Ha ha ha som att ta bilen från Lund till Trelleborg :)) ! Sure!
  Coolt med svar på kommentarerna :) !
  Du svarade inte din pappa om parkeringen och inte mig på alla mina frågor till förra inlägget.
  BRA med datorstrukturen!! Här är det ingen ordning på det och ett ständigt diskussionsämne! Med jämna mellanrum införs någon regel, men efter ett tag börjar den flyta ut... Måste skärpa oss! Svårt här där barnen måste använda datorerna så mycket till skolarbete. KRAM.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast dom får använda datorn till skolarbete. Det ska bara inte spelas Minecraft. Nu har jag dessutom svarat pappa! Bra med svar till kommentarer. Har inte sett innan.

   Radera
 6. Kul med alla svar på kommentarerna!
  OOps, Minecraft är just installerat här och anses vara bland det bättre Johan gör..... dubbeldålig mamma förstår jag...

  SvaraRadera