torsdag 26 januari 2012

Giftermål

Så har dagen kommit då vi gifter oss. Det sker den 14 februari. Kärlekens dag. Helt min stil. 1997 den 14 februari gick vi på vår första dejt. Jag minns det som det vore igår. Eller om det för att Johan varje år testar mitt minne.

Bröllop blir in the Register Office - Skylt på huset med orden - Birth, Death and Marriage. I den ordningen. Det blir en kompromiss. Vi har en fest i sommar, och nu kommer det fullt med bra idéer. Vi kan vara i trädgården med vita tält och vita vimplar. Vita svanar. Både riktiga och av is! Underbart. Och en chokladfontän! Fast det där med svanarna verkar osäkert. Dom tillhör tydligen drottningen. Jag kanske får importera från Sverige.

Kanske vita kaniner. Då får vi träna Heather tills dess. För hon ska glida omkring med en liten slöja.

Eftersom man sällan använder sin bröllopsklänning mer än en gång, har nu tillfället kommit för att ta den på igen - maränger m fl.

Har man inte gift sig, och därför inte har en bröllopsklänning så lånar man mormors gamla, eller mosters. Kanske hade man bröllopsbyxor. Eller bröllopsbikini?

8 kommentarer:

 1. Här har det skrivits och VILKA inlägg sen!!
  Vilken rolig nyhet!! GRATTIS!!! Det kommer att bli fantastiskt! Ska ni vara bara familjen den 14 feb eller kommer lite familj över fr Sv?
  Låter inte som jag har något att bidra med när det gäller bra idéer till sommarfest, ha ha.
  Njut av planerandet!! KRAM.

  SvaraRadera
 2. Grattis Melly och Johan.Vad tiden fort. 1971 var jag och mamma at the register office iWorthing och och gifte oss. Det gick snabbt allt var över på en kvart

  SvaraRadera
 3. Ingrid - Ja, här skrivs det! Jag tror du säkert har massor av idéer! Jag skulle vilja höra om ert bröllop. Kan du lägga det på din blogg? Tillbakablickar...

  SvaraRadera
 4. Pappa - Ja, vi följer den engelska traditionen. Skulle ha gått och ätit fish&chips som mormor gjorde, men där sa Johan stopp!

  SvaraRadera
 5. Grattis! Det låter romantiskt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmmmmmmmmm - Jo. Får se hur det blir med svanarna. Kanske lite valpar som skuttar omkring?!

   Radera
 6. Vårt bröllop var nu typ allt det du inte vill ha... tror jag ska maila Johan istället, ha ha.

  SvaraRadera
 7. Ingrid - Vad var det egentligen ni hade? ;)

  SvaraRadera