lördag 24 december 2011

God Jul

Tog en tur ner till shoppingcenter a la Triangelen. Killarna hade magknip och behovde lite meducin. Ingen ar samre an att dom kan sola och bada, men ingen vill ga langre fran toaletten an 20 meter. Sa vi haller oss hemma.

I shoppingcentret var det en mycket stillsam stamning och det var ingen som hetsade sig fram. Lugnt och fint. Men smockfullt.




Solen tittar pa Oliver och han blir brun. Solen tittar pa Johan och han blir... rosa.





Vi tog en tur och tittade pa pingvinerna som bodde dar dom skulle. Ingen bild pa dem annu. Lite krangligt med bilderna pa lanedatorn.



 Ibland undrar jag som sagt varfor jag aker ut pa slingriga vagar nar jag ar sa hojdradd. Eftersom jag korde sa kunde jag inte styra over fotograferandet. Annars hade jag tagit en bild fran hogsta punkten. Jag korde sa att det sved i ogonen, for man ville inte blinka nar det kom en nittiograderskurva pa bergssluttningen.


3 kommentarer:

  1. jätte fina bilder, ser ut som ni har en underbar semester, hoppas att alla magar kommer i ordning. vi ser alltid fram emot eran semester blogg. Wish I was there!
    God jul, Önskar mamma & pappa

    SvaraRadera
  2. Jo, en fin semester ar det! Alla magar i nagolunda ordning. Nu ar det bara leon och Ina som ar lite roda. Svart att smorja Leon som vagrar, men som nu lart sig. Ina ar bara lite rod i ansiktet, och far inte mer sol pa sig forran det lagt sig. Oliver helt fin.
    Det kommer nog inte inlagg varje dag. ;)

    SvaraRadera
  3. FANTASTISKA bilder!! Undrar mer exakt var ni är... du har säkert sagt och skrivit det, men jag har inte koll just nu. Är det pool som tillhör huset ni lånar? Lyxigt i så fall!
    Slingriga branta vägar är LÄSKIGT!

    SvaraRadera