måndag 19 december 2011

Mot jul

Fick nu ett sms från EMIRATES. Just en reminder om att vi ska åka imorgon. Bra. För kanske hade vi glömt.

Filmen The Holiday är inte sann. Det finns ingen sanning i att man vill byta hus med någon på andra sidan jordklotet, resa dagen efter och tycka att det ok att lämna hemmet som det är.

Nu är det å andra sidan väldigt rent här, och jag ser fram emot att vi finner det som vi lämnat det... För det är så jädra ovanligt med dammsugade tak, skrymslen och vrår. Jag föreslår att dom boende t ex tappar något bakom soffan och upptäcker då hur rent det är även där. Just a suggestion.

Julafton kom lite tidigare i år eftersom barnen tyckte det var grymt orättvist att dom inte fick några julklappar. Först hade jag tänkt att det minsann räckte med en semester, men sen blev jag lite blödig och tyckte också att det var lite ledsamt. Så julklapparna fick barnen i lördags. Om än lite färre i år.


Leon fick äntligen sin flygsimulator, och har nu hunnit öva inför resan. Han har nämligen funderat över vad som händer om båda piloterna blir sjuka och inte kan styra längre. Ina och Oliver fick Nintendospel som vi klurigt räknade ut att dom kunde sysselsätta sig med i dom 15 timmarna ner till SA. Tyvärr har inte spelen  kommit med posten som vi räknat med, så det blir nog tyvärr så att vi får köpa andra spel på flygplatsen. Lite vinner man med Amazon, lite förlorar man. Dom visdomsorden låter allt bättre på engelska.

3 kommentarer:

 1. Bra att du var LITE blödig, det är ändå kul för barnen med något paket :) .
  Vilket slit med städningen, men ni kommer att ha igen det när ni kommer hem igen! Hoppas nu ni får en HELT fantastisk resa!! Lycka till med allt och NJUT!
  Kram och God Jul!

  SvaraRadera
 2. Ja, tycker du att det var lite synd om barnen? Nu blev det väldigt bra! Och så blev det lagom. Lagom, lagom.
  Ni får också ha en riktigt fin jul!
  Kram Melanie

  SvaraRadera
 3. Hej!! Vi är hemma igen :) . Nu blir det till att läsa ikapp...
  Nja, synd och synd. Egentligen tycker jag inte synd om barnen, men jag tycker det är lite kul med paket och det behöver inte vara så fina saker ens. Det blir lite mysig julstämning med paket med tomtar på pappret. Annars skulle man väl inte ha sådana där töntiga "byta paket grejer alla köper en sak ingen behöver för 50 kr", när man träffas för julmys. Tror det var ungefär så jag tänkte. Tycker själv vi har alldeles för mycket saker och är jätteglad när vi kan ge upplevelser istället, eller prenumerationer. Det gjorde vi till barnen i år också. Det blev biljetter till Cirque de soleil. Ska bli jättekul!
  Vi hörs! Kram Ingrid

  SvaraRadera