torsdag 11 augusti 2011

Lev i nuet del två.

Den ena dagen smockfullare än den andra. Det är inte för att jag självmant åker en timma och en kvart ner till kusten två dagar i rad. Eller det är väl precis vad det är. Ingen tvingar mig att åka två dagar i rad. Jag väljer själv att träffa mina kusiner och alla barn. Dessutom har vi fått en ny bäbis i kusinskaran och då måste den tittas på.

Så hundar, ungar och matsäck in i bilen igen. Till sist kom vi iväg. Mina bankkort och körkort hade Johan råkat få med sig till London, så dom letade vi efter i onödan. Vi åkte utan. Den här gången med en kräkolycka i bilen tio minuter innan vi var framme. -Mamma, jag behö...... Härligt, härligt. Lev i nuet.

En gammelmormor, två kusiner, fyra nästkusiner och nio småpluttar ålder 0-10 år åt en picnic inomhus innan kaoset tog fart på allvar. Vi gick till havet. Gammelmormor gjorde ett smart drag att stanna hemma.
Men går man bara ner till havet så ordnar sig allt. 

2 kommentarer:

 1. Ingela Persson14 augusti 2011 17:54

  Oj - så många släktingar - men det det är ju roligt ! Lite bry får man stå ut med.
  Nu känner jag att det blir lite av en roman när jag skriver, men tänkte hälsa era barn att det går jättebra att ta sig till de vilda djuren! Det är värt det. Djurpark kan man gå på i Skåne...
  Bäst safari är egentligen just nu, men det går fint till vintern med, fast djuren gömmer sig lite lättare. Åk till de Nordöstra delarna av Sydafrika, ni kommer att få en fantastisk trip. Se till att ha era kikare med er. Vi åkte både med en arrangerad safari + körde på alldeles egan hand. Men väldigt pålästa. Och kan vi - då kan ni.
  Nästa gång ska jag inte skriva en hel roman, utan nöja mig med att läsa om era härliga dagar.

  SvaraRadera
 2. Ingela - Ja, lite bry är också kul. Jag skrev också till dig i ett litet mejl. Men den svarade att du inte var på jobbet. Och det var kanske tur på en söndag!
  Så bra med körningen i SA. Jag tycker nämligen också att man kan gå på djurpark i Skåne, så det gäller att välja en bra väg...!

  SvaraRadera