onsdag 31 augusti 2011

Är det bara jag som lägger mig i sängen på kvällen och känner att det ska bli jobbigt att sova. För tyvärr är det nog så att mitt huvud är igång lika mycket på natten som på dagen. Där med inte sagt att det är varken bra eller nyttigt i huvudet. Men när jag vaknar på morgonen är jag helt slut av allt letande, flyttande och upptäckande. Så när klockan är morgon skulle jag behöva en sovning utan störning av drömmar.Idag jobbar Johan hemma. Så vi flyr. Till Wisley. Inget dåligt ställe att fly till. Vi kommer lagom till lunch.  Det är alltid lagom för en liten munsbit när man kommer dit. Kanske är det för att utbudet är utmärkt?! Utmärkt och dyrt. I alla fall om man låter barnen äta annat än vita trekantsmackor. Det kan vi ju inte hålla på med. Så jag låter dem äta vanlig vuxenmat. Och då blir det dyrt.

Hur som helst är det smockfullt av lattemammor lite här o var på gräsplättarna. Jag känner att det ett gäng ungdomar jag är ute med. Den yngsta ungdomen är 6 år. Älsta ungdomen är sur och tvär och vill inte alls titta på skulpturer för utsmyckning, utan räknar på hur många skulpturer han skulle behöva tillverka och sälja för att få råd med den 3d-printer han önskar sig.Väl hemma efter promenad och lunch, så bestämde jag mig för att klippa gräset. Det var ett tag sedan konstaterade Ida och Pelle som gästade residenset en knapp vecka. Jag tror även Liv som var här veckan innan tyckte det var dax.  Men si man kan inte klippa gräs när det regnar. Så det har fått vänta ett tag. Och det finns hundra anledningar till varför man inte har tid eller kan klippa.

En som gärna hade velat ha lite längd på gräset var Mr Jeremy-Fisher.


Nu verkar det som om vi har mullvad i trädgården... Måste man göra något? Eller...? Ta betalt. Hyra. Och nej, det är inte hundbajs även om det skulle vara möjligt.

4 kommentarer:

 1. Var fanns dom däringa statyerna??? Har du verkligen klippt gräset? Bildbevis måntro?

  SvaraRadera
 2. Jag tror visst statyerna kom dit efter ni o vi var där. Bildbevis kan ordnas. Ska bara ladda batteriet :)

  SvaraRadera
 3. Jag tycker er trädgård är supermysig!!! Gillar när det är lite vilt och snårigt! Och jag tycker inte heller det är så kul med gräsmattor, har hellre en massa perenner och buskar, träd och gångar emellan.

  SvaraRadera
 4. Alltså som jag sa, jättefina bilder!!! Trodde barnen var i skola och du och Johan var ute och åt lunch på tu man hand, men så var det då alltså inte :) . Nej, då blir det DYRT, ha ha.

  SvaraRadera