söndag 14 augusti 2011

Kvällens underhållning.

Aktiv dag, med hundfotografering av hemlösa hundar, besök i stan och vattning hos vännernas trädgård. Vi gick till bästa puben för att äta kvällsmat. Underbar innergård med teglad mur runt och blommor i överflöd. Bästa maten, miljö och service. Våra bordsgrannar drack champagne till sin Sunday roast. Passar det? Kanske. Två stylade män i tajta t-shirts och solbrillor. En hel del hårmojs i håret. Våra motsatser. Vi har tre flängiga ungar med ritpapper och hundra pennor, och två hundar varav den ena lutar sitt huvud på matbordet och doftar på pomfritten.

När vi lämnar vårt bord efter att ha betalat så går vi till vår bil. Det tar minst fem minuter innan alla är inne och fastspända. Under tiden kan man sitta och titta på andra gäster som också går till sina bilar. Pubens parkeringsplats är fylld av fina bilar. Strax efter oss kommer ett äldre par och går mot sin Rolls Roys. Han är stilig i ljusblå skjorta och snygg beige byxa. Hon ser för den delen inte så pjåkig ut hon heller.  Men dom passade perfekt till bilen.

Efter dem kommer männen som suttit brevid oss. En gissningslek börjar till vilken bil som är deras. Jag gissar på Jaguaren, någon annan på Land Rovern. Dom stannar framför Land Rovern för att skiljas åt och kramar om varandra och den ena ger den andra en kyss på nacken.

-Urk ropar någon från baksätet. Dom pussas på nacken!
-Va? Sa, vi. Det går väl bra.
-Jamen på nacken där man kan ha fästingar och annat!

Jag tror vi nöjer oss med att gissa folk och bil på parkeringen på Onslow Arms nästa gång. Vi kan ha mackor med.


6 kommentarer:

 1. HEJ! Vi är tillbaka i England! Hur har er sommar varit? Hur går det med bröllopet?
  Vår skola börjar på måndag. Gissar att er börjar lite senare. Idag har vi fått svenska gäster, men nästa vecka ska jag få lite tid här hemma med bara mig själv och datorn. Längtar! Då ska vi bestämma när vi ska ses igen. Ha det bra så länge! Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Ifatt :) ! Kul med pusskommentaren! Jag trodde de skulle oja sig över något helt annat.
  Vilken pub är den bästa??

  SvaraRadera
 3. Välkommen tillbaka! Med bröllopet kan det ta tid. Det finns lite olika anledningar till det. Först och främst måste vi bli överens om formen. Just nu är vi i var sin ände av den... ;)
  Jag tror att om man ska kommentera med sin signatur så ska man vara följare av bloggen. Men jag kan ha fel... Det händer ibland :)

  SvaraRadera
 4. Tack. Nöjet är helt på min sida.
  Ok, tur att kärlek inte är beroende av äktenskap :) . Det blir säkert bra till slut.
  TACK för tips om signatur, jag ska kolla om det kan vara förklaringen, det är mycket möjligt. Du är så klok!
  Du glömde att berätta vilken pub det är eller så vill du ha den för dig själv ;) . KRAM.

  SvaraRadera
 5. Sorry! Nä, med den delar jag gärna med mig - The Onslow Arms - är puben. Finns länk i högerkant av bloggen.

  SvaraRadera
 6. Bra då går vi dit istället för till Zizzi's :) .

  SvaraRadera