torsdag 2 juni 2011

Bäckbygge


På morgonen sken solen. Det är alltid en bra början. Det betyder dock inte att det skulle vara varmt och härligt inomhus. Bottenvåningen är fortfarande sval. Det kan vara bättre att bara öppna dörren och gå ut med sin frukost för att värma upp sig.

Jag kom ihåg att gå till Ben och klippa mig. I tid o allt! Så när det var gjort var det bara att koppla bort finet och sätta igång att bygga. Olli har sitt kalas på söndag och då kommer 12 st härliga 6-åringar. Dom är klart härliga om vi håller dom sysselsatta. Tolv galna 6-åringar i huset i två timmar blir inte kul. Så dom ska få vaska guld. Vi hade bara ingen färdig bäck i trädgården så jag fick bygga en balja. 


Skålarna är av plast och i dom gjorde jag hål med en metallsticka som värmdes på gasspisen. Tack gammelmormor för det tipset! 1 kommentar:

  1. Jag är väldigt imponerad av ditt bygge! Jag gillar att hitta på roliga kalasidéer, men detta är snäppet värre. Jättekul och gissar att barnen tyckte detsamma!
    Nyss åkte vår sista gäst. Allt har gått bra, men nu är jag RÄTT trött! Hänger lite vid datorn tills barnen kommer om 10 min. Rikard har förstås rest iväg, men kommer tillbaka sent ikväll. Vi hörs!

    SvaraRadera