tisdag 27 maj 2014

Bath - ett favoritord
Det visade sig att solen skulle skina, så vi packade tandborstar och åkte till Bath. Ja, vi visste inte om vi skulle behöva sova över. Från oss tar det ungefär 2 timmar att köra dit om ingen blir kissnödig, hungrig eller man måste tanka. 
Så medan vi väntar på att regnet ger sig, äter vi kanelbullar och dricker te. Ett nöje lika stort som att åka till Bath. För övrigt tog det fyra timmar att åka hem härifrån.

Kanske ger jag mig på något av renoveringsprojekten. Men något nytt startar jag inte. Inte när till och med Oliver (åtta år) frågar varför vi startade ett nytt projekt när vi redan hade två igång....


3 kommentarer:

 1. På tal om projekt: hur går det med Strawberry fields och odlingslådan? Några kart på jordgubbsplantorna; några intressanta växter i lådan?
  //Lars-Gösta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, men det blir jordgubbar från plantorna ni tog med! Däremot är det lite trögt i odlingslådan. Jordgubbar jag köpte trivs fint, men pumpaplantan blev uppäten av äckliga larver. Morötterna vet jag inte om dom tagit sig, men om dom gillar regn så ska det nog bli morotssoppa till sensommaren!

   Radera
 2. Har du ngn bild på hur det ser ut nu i trädgårdsbacken - inkl odlingslådan? Skulle vara kul att se.
  //Lars-Gösta
  (som skriver under Anonym eftersom det är bekvämare än att logga in på Google)

  SvaraRadera