tisdag 26 november 2013

En vanlig tisdag


Vi kör en mattelektion i bilen Oliver och jag, på väg till skolan. Om man lämnar huset en minut senare än man borde för att åka till skolan, så kommer man två minuter för sent. Lämnar man huset tre minuter senare än man borde, så kommer man fram sex minuter för sent.

Vi lämnade huset tio minuter för sent.

Det finns ingen mening med att få panik, för det går inte fortare i alla fall. Man kommer fram när man kommer fram. Så vi kör lite disco i bilen.

Jag minns inte om vi någonsin kommit för sent, men inget vi tänker fortsätta med. Imorgon kör vi prick! 

Ikväll ska jag hjälpa föräldraföreningen slå in presenter som barnen ska kunna köpa till sina föräldrar i skolan. Det blir bra, för då kanske jag kan se vad som finns och göra en egen önskelista. Max £1 kostar dom så det blir ingen Barbourväska. 

Jag kan inte låta bli att undra vad som skulle hända med skolan om inte alla dom här insamlingarna fanns.


Skolskjortor

4 kommentarer:

 1. Det är inte kul att komma sent... och kommer vi iväg lite senare än vanligt är det sån faslig trafik dessutom. Bättre att vara tidig.

  SvaraRadera
 2. Ja, det är som här då. Man kan inte tro att det kan vara möjligt att det kan skilja på mängden trafik på 10min. Imorgon gör vi inga sistaminutengrejer!

  SvaraRadera
 3. Åhh, vet preciiis hur det känns att komma försent och det blir lite så här också, typ väldigt ofta och hela tiden... Alltså, du är helt otrooooolig!!! Jag kan inte fatta att du har lästa alla inlägg och jag blir så glaaad och jag ska ta och kika vidare här så fort jag får en minut över! Ni verkar ha gjort det där, som vi brukar fantisera om ibland... Att dra iväg och göra något nytt. Kanske dra till England eller nått....

  En varm och imponerad kraaaaam till dig!
  Petronella

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh, tack! Det är bara det att har man en gång flyttat, så undrar hur många andra sätt det finns att leva på... ;)

   Radera