torsdag 31 oktober 2013

Höstlov


Höstlov = tillverka pumpahuvuden...... åka till Chichester...


... stämpla silverskedar...


... och gå långa promenader med kompisarna.

Vi skulle egentligen gå promenad och dricka varm choklad, men det är väldigt svårt att hålla sig till när man ser hemgjorda pommes och burgare. Vi beställde 7 burger&chips och en stor karaff vatten. Ja, något får man ju dra in på när man är ute och äter både nu och då. 

När vi var små var vi aldrig ute och åt. Har jag sagt det innan? Jo, men så var det. Vi var aldrig ute och åt. För det fanns ingenstans att gå. Om man inte åkte två mil till Motala och köpte korv med mos. Den åt man i så fall i bilen. 


4 kommentarer:

 1. Trevligt med pumpalyktor. När jag var liten och bodde i Trelleborg gjorde vi lyktor av sockerbetor, som ramlade av betlassen när de svängde in på vår gata. Pumpor var nog inte ens uppfunna i Sverige på den tiden.
  //Lars-Gösta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev en väldigt lyckad kväll med många föräldrar och barn ute i mörkret! Vi gjorde också lyktor av sockerbetor i Sverige. Fy, vad dom luktade när dom fick stå för länge...

   Radera
 2. Så mysigt det ser ut. Pumpahuvud och promenader i solsken!
  Vi var heller aldrig ute och åt, när jag växte upp. Utom när vi med några års mellanrum åkte till Köpenhamn och åt friterad spätta med pommes frites och remouladsås på Magasin du Nord. Det var kalas!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Magasin du Nord är annat än korvmojjen bakom Luxorfabriken ;)

   Radera