torsdag 29 november 2012

Dom lyckliga vinnarna sitter och mumsar chokladmuffins framför sina klasskamrater. Efter varje termin räknas poängen, house points, och vinnarna får en treat. Jag är lite osäker, eller i ärlighetens namn inte alls osäker utan bara provocerad. Skulle vilja säga att jag är osäker på om kakätande framför kamrater får någon att må bättre eller jobba hårdare. Kanske är man ett barn som jobbar sitt bästa och aldrig tillhör det av dom fyra lagen som kan vinna? Kanske är den typen av belöning något man trodde på förr? Förr flera hundra år sedan!
På tal om artighet. Är det inte rätt oartigt att sitta och äta kakor framför någon som inte får?


Det verkar som om vi har många saker. Det kanske verkar så, och så är det nog. Jag funderade lite när vi fått flyttfirmans anbud om det fanns något vi kunde göra oss av med. Jag lyfte på kuddarna som låg på stolen och tänkte att kanske den här..? Oroande nog var jag inte helt övertygad.

3 kommentarer:

 1. Oj Oj, jag är med dig hela vägen! Så fruktansvärt korkat med kak/muffinsfrossan!! Man får bara säga till sina barn att man tycker det är det dummaste man hört och att man stöttar skolan i stort men inte är överens om allt...
  Stolen var dagens roligaste!!! Man SKA inte falla för slit och släng-mentaliteten. Var stolt! HA HA HA HA HA!

  SvaraRadera
 2. Tack Ingrid. Ledsen att jag inte respondar mer. Det värsta är att jag kan titta på mina gamla trasiga (och det är inte allt som är) ägodelar och tänka att det kan säkert komma till användning när barnen ska ha utklädning i skolan eller något sådant. Men nu rensas här. Jag eldar. Mest gamla julkort och sånt som jag har förstått inte alla samlar på.

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag är inte heller så bra på att respondera... I min fantasi blir det lugnare då Rikard flyttar hem, men jag är inte säker.
  BRA att du rensar!
  Hoppas ni har en fin jul att se fram emot!
  Kram Ingrid
  PS Jag sparar också på julkort ;) . DS

  SvaraRadera