fredag 25 november 2011

Hundvakt hittad.

Passning till hundarna hittad! Och inte blir det billigt heller!
Dom ska bo hos en liten familj på landet. Som sällskap får dom människor, en Pointer och en Russell. Det blir bra. Jag åker och presenterar oss i nästa vecka. Hemma-hos-boarding verkar vanligt här. Jag gissar att det är fler än jag som har problem med att hundarna inte kommer utanför sin bur med betonggolv mer än en gång om dagen, när dom är på vanligt hundpensionat.


Ibland undrar jag var vägskatten placeras. Vägarna är så skumpiga att jag varannan dag inte har fungerande blinkers bara för att själva glödlampan skakats ut ur sitt fäste. Men det gör mig glad att folk i sina bilar ideligen tackar när man väntar för att släppa förbi dem. Dom tackar även om det är lag på att stanna. Ehhh.2 kommentarer:

  1. Håller med! ALLA är så artiga i trafiken, det är blink blink och vink vink, så fort man väntar och passerar. Däremot måste de ha brist på asfalt, så smala som de gör ALLA vägar :) . I helgen hörde jag ett nytt argument för det och det är att de tydligen inte har rätt att ta mark i anspråk som vi kan göra i Sverige när vi bygger nya vägar. Vet inte om det är sant, men intressant vinkling i alla fall!

    SvaraRadera
  2. Skönt att ni har hittat hundvakt skulle jag ju också skriva!!! :) Har du varit där och hälsat på än?

    SvaraRadera