lördag 1 oktober 2011

Hit och dit


Idag har jag nog suttit i bilen mer än någonting annat. Hämtat och lämnat hit och dit hela dagen. Imorgon kör jag till Kew garden med pappa och något litet snällt barn. Ska se var man kan hitta ett sådant. Annars åker jag gärna utan. Hundar är väl inte att tänka på, så dom får ligga hemma och vila upp sig. 

Heather har förmodligen inget emot att vara hemma efter alla hennes veterinärbesök den här veckan. Enligt Jordgubbsverket i Sverige så gällde inte det blodtest som tagits efter rabiesvaccinationen, utan skulle tas om. Ja, jag är ju ingen rabiesvaccinsanalytiker men nog tänker jag att om antikropparna är i blodet vid det första testet, så är det väl det samma vid det andra. Men rätt ska vara rätt.Var så god Jordgubbsverket!

När vi nu ändå var hos veterinären passade jag på att fråga om Heathers dåliga tänder. Lång story short. Dom fick komma ut. Inte alla. Men åtta bissingar fram. Nu kan hon inte vissla längre.

Så har jag inte valt den närmaste veterinären av någon anledning, så det blir en vacker körning bland kullar och får. Ut på landsbygden. Och varje gång jag tar den turen blir jag lika lycklig över dom små ulltussarna som ligger i hundratals lite här och var utspritt i hagarna längs vägarna. Där ligger dom och njuter tills deras dagar är färdigräknade.

Ikväll hade vi härligt, långgrillad lammstek i ingefära och vitlök till kvällsmat. På den har jag ingen bild. Varken före eller efter.

1 kommentar:

  1. Toppen! Det gick bra med kommentarerna. Det är färre kommentarer här än vanligt så jag undrar om det är fler än jag som har haft problem...
    Alla dina barn är väl snälla ;) . Stackars Heather, hur ska hon nu kunna äta.... :(

    SvaraRadera