torsdag 23 mars 2017

Jag&ErnstOch på tisdagen kom sommarstugan. Färdigbyggd på onsdagen, och då påbörjades elen. Den var klar på torsdagen. Bra. För på kvällen kom kompisarna.Det roligaste som finns är att hämta vänner på flygplatsen. Jag väntar vid ankommande i North terminal. Skriver lite medan jag väntar. Jag får titta upp mellan meningarna så jag inte missar dem. Det är nu supertydligt att jag behöver glasögon. Det tar typ en minut att fokusera. Linda kan hinna långt bort om jag missar henne. 

I högtalaren ropar dom 'Attention please, One Direction!' Oj, en popgrupp, hinner jag tänka. Sedan inser jag att ingen popgrupp kommer. Man ska bara gå åt ett håll vid utgången i terminalen.


Roligast på flygplatsen var taxichauffören som gick på toa med din skylt med namnet på den person han ska hämta, och fortfarande höll upp skylten när han kom ut från toan. Det man snålar in på, på ett ställe, betalar man sedan för på ett annat. Som till exempel om man köper sina hjul på nätet för £1.64 istället för £7.00 i byggvaruhuset. Handla på nätet behövdes eftersom jag ville ha16 hjul till mina bygga-själv-möbler i sommarstugan. Lastpallar med hjul som sittmöbel. Eller sovmöbel. 

Hjulen från nätet kan även användas som ritpenna. Man kan rita långa svarta streck på golvet med dem. Fungerar förmodligen lika bra att rita på väggar med. Med sommarstugan går det bra. Jag sitter i den och känner in rummet. Som Ernst. Barfota. Skillnaden är att Ernst brukar gör sina program på sommaren. Här är det 7 grader ute. Så det är jag, Ernst och rummet. Första dagen gick det väldigt bra med val av kulör på insidan. Ernst höll med. Men nästa dag när jag först grundmålat och sedan gjort en strykning, som för övrigt tog hundra år, så blev det tråkigt. Och Ernest var inte med längre. 

Idag fortsätter det.


1 kommentar: