tisdag 23 december 2014

Mot Sverige

Mot åksjuka på flyget testar vi nu armbanden med en liten plupp på. Dom får 1 sol av 10 möjliga. För mot illamående och kräk hjälper dom inte. Däremot blir man lite varmare om handleden, och det passar bra när man ska till Sverige.

Passageraren bredvid önskar nog att han satt någon annanstans med sin bulle och kaffe. Kanske bredvid bäbisen tre rader bak, som starkt ogillar sin plats? 

I övrigt är det en väldigt angenäm tur i luften och vi ser solen gå upp, och äntligen snö (is) på fönsterrutan. Barnen jublar. 

Vi spekulerar lite omkring varför det finns en gardin framför oss in till främre delen av planet. Kanske opererar dom där bakom? Eller så startar en musikal snart?

Gubben bredvid den åksjuke såg tacksam ut när vi landade. Han hade kanske bara önskat att han inte var så jädra snabb ombord, för då kom hans ullrock underst, och vårt handbagage med smörgåsar överst. Han fick borsta en liten stund.

Nu väntar vi på väskor! 

2 kommentarer:

  1. Är ni i Sverige och firar jul nu!! Hoppas ni har det härligt! Och jag håller med, de där armbanden hjälper verkligen inte... ;)

    Kram
    Petronella

    SvaraRadera
  2. Nu har vi varit hemma i Sverige och haft det jättebra! Det fick bli vanliga åksjuketabletter på tillbakaresan. Dom fungerade och alla var glada!

    SvaraRadera