lördag 23 augusti 2014

Venedig bland annat

Vi hade några få önskemål med Venedigresan. Att äta pizza, äta glass, åka Gondol och slappna av. Herre Gud, så mycket glass och pizza vi ätit! Gondol åkte vi bara en gång för det kostade 80 Euro för 30 min. Och avslappning har vi också lyckats klämma in.Det finns fördelar med att åka charter, och dom försökte jag fokusera på. Det var bara bussen från flygplatsen till hotellet som var det vi gjorde gemensamt med dom andra, men ändå kryper det i kroppen och jag sticker fingrarna i öronen när reseledaren pratar i sin mikrofon under bussresan. Jag vill inte höra om allt fint vi kan göra gemensamt, och att solen går upp i öster. 


Egentligen skulle jag nog bara vilja dricka kaffe och ta bilder och ta in allt, men det var lite olika åsikter om vad som var roligast med att åka till Italien, så vi spenderade en hel del timmar vid poolen också.

Nu när vi gjort en gemensam utlandsresa, skickat Ina till Sverige en vecka, haft farmor och farfar på besök, och hunnit campa med hundra barn och hundar, så ska vi se om vi kan klämma in något mer roligt innan sommarlovet tar slut. Om det inte går så gör det inget.

Jag inser emellanåt att våra barn har en lite annorlunda uppfattning om hur man umgås med vänner. Vi har vänner i England och dom träffar vi utan att dom tar tandborsten med sig. Men vi har haft väldigt många svenska besök när dom tagit med sig tandborste och pyjamas och sovit över, stigit upp på morgonen och ätit frukost med oss och lagt pussel. Eller något annat. Det är vi väldigt glada för!


2 kommentarer:

  1. Oj, vad fina bilder och skönt att höra att ni haft det bra! Längtan till Venedig ökade markant. Hade lite koll på era flighter via FlightRadar (tror jag det heter) i iPadden. Kul att se hur ert plan åkte över Europa.
    Hälsn Lars-Gösta

    SvaraRadera
  2. Jättefina bilder! Ni verkar ha haft en fin resa!?! :-) Nu är det väl födelsedagsfirande för de äldre familjemedlemmarna? Krama från oss!!! Åsa

    SvaraRadera