torsdag 5 september 2013

13

September 2000

-Skulle inte du föda snart?
-Jo.
-Var inte det typ i Augusti?
-Jo...

18 dagar efter beräknad förlossning kom han till slut.

Idag blev han 13! Grattis Leon!
Leon med flygplan som fotograferar och filmar. Det var jättekul fram tills dess att planet fastnade i ett träd högt som en flaggstång. Jag tänkte att det fick bli lite Bear Grylls, men flippflopps och jeans i 27graders värme var inte optimalt. Särskilt som trädet i fråga saknade grenar på nedre delen. Det fick bli en Macgyver - tennisboll, tape och snöre - och en flygplanslunga var tillverkad. Det blev bra till slut!


 
8 kommentarer:

 1. Ett spionplan alltså.... kul leksak.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är det visst..! Enormt uppskattad! Hoppas bara att den håller mer än en vecka.

   Radera
 2. Tänk att flygplanet kunde spela in en film medan det flög. Vi såg att du, Leon, stod i kanten på fältet! Det var synd att landningsplatsen blev i ett träd och inte på marken. Bättre lycka nästa gång!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det visade sig vara ett riktigt bra köp! Det ska visst rekommenderas lite här och där. Figuren i kanten av fältet var jag och Heather :)

   Radera
 3. Grattis lite (eller mycket) i efterskott Leon!

  SvaraRadera
 4. Riktigt häftigt! Och att planet kan filma. Det visste jag inte fanns för civilt bruk - bara för de drönare polisen och militären använder. Hoppas planet håller länge, så att vi kan flyga när vi kommer och hälsar på nästa gång. Har ni lyckats fixa ett nytt landningsställ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Landningstället fyllde kanske inte någon större funktion, det behövs inte. Lyckad flygning idag också. Innan hagelskuren kom.

   Radera