söndag 29 april 2012

Loseley ParkLoseley Park ligger ca 20 minuter härifrån, så vi åkte dit för första gången. Dit åker vi igen. Med kontanter. Fortfarande efter två år har jag inte lärt mig att alltid ha kontanter med mig. Jag samlar inspiration till mitt eget hus som jag kanske har en vacker dag igen. Ska bara slå till när ett skjul kommer på marknaden.
Jag borde ha köpt Johan en hatt.
Mycket bågar och vatten inser jag nu i efterhand.

Ok. Jag inser att man kanske ska försöka välja om jag ska få plats i min egen trädgård. Men fram tills dess åker vi till Loseley Park och låtsas.5 kommentarer:

 1. Tur att du inte hade kontanter med dig. Annars kanske ni hade kommit hem med en uppstoppad igelkott. Kan inte vara bra för småviltsugna hundmunnar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, men den kan ju inte dö två gånger.. ;) Men vi hade nog kommit hem med lite lokal öl, fårskinn, lite snygga trädgårdsverktyg och dessutom druckit lite te och ätit cucumber sandwiches. Nu sparade vi alla dom pengarna!

   Radera
  2. Empatisk som jag är tänkte jag i första hand på hundarnas munnar och inte på igelkotten.

   Radera
 2. Åh vilket otroligt fint ställe!!! Jätteinspirerande!
  Tänk att man verkligen kan köpa sådana kepsar ;) .
  Ser fram emot att ses snart!!!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Loseley Park ,ser ju ut att vara en jättefin park.Den får vi åka och besöka nästa gång jag kommer över till er. Den påminner lite om min egen trädgård.

  SvaraRadera